ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πολιτικός διάλογος κωφαλάλων και παράλληλοι μονόλογοι στη βουλή οχι των Ελλήνων, των ομάδων κομμάτων που οικιοποιούνται την Δημοκρατία.

Πολιτικός διάλογος κωφαλάλων και παράλληλοι μονόλογοι στη βουλή, οχι των Ελλήνων, των ομάδων κομμάτων που οικιοποιούνται την Δημοκρατία εις βάρος του Ελληνικού λαού, και προς όφελος των αποδεδειγμένα απατεώνων, ανέντιμων, αναξιοκρατών.
Όταν λοιπόν αυτά που έλεγα στο παρελθόν, και χαρακτηρίστηκα απο μερίδα Γλυφαδιωτών ως γραφικός, σήμερα αποτελούν παγιωμένη πραγματικότητα, και δεδομένο στο σύνολο των πολιτών. ουσιαστικά θα έπρεπε να καυχώμαι, γιατί επιβεβαιώνομαι στον απόλυτο βαθμό.
Αντι λοιπόν να καυχώμαι, εγω συνεχίζω να προτείνω αυτά που είναι σίγουρο οτι αν ακολουθήσουν οι πολίτες θα έρθει η στιγμή δικαίωσης.
Ψηφίστε λοιπόν όλοι και όλες ύπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας, αυτό που λογικά θα έπρεπε να προτείνουν οι ίδιοι αν ήταν έντιμοι, το πρότειναν;

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πολιτικός διάλογος κωφαλάλων και παράλληλοι μονόλογοι στη βουλή οχι των Ελλήνων, των ομάδων κομμάτων που οικιοποιούνται την Δημοκρατία. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">