ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο φόβος πλέον είναι υπαρκτός και αυξανόμενος.

 Το να γεμίζετε την Αθήνα με ΜΑΤ ημέρες που δεν υπάρχει πορεία, και να κυκλοφορείτε ο καθένας με 10 σωματοφύλακες, δηλώνει οτι ο φόβος πλέον είναι υπαρκτός και αυξανόμενος, εάν πράγματι δεν καταφέρετε και σήμερα το 2010 να εκπροσωπήσετε σε Δημοκρατική βάση τους πολίτες, και σταδιακά να επιλύεται τα μαχροχρόνια προβλήματα κάθε ενός πολίτη ξεχωριστά, δεν σας γλυτώνει ούτε ενα σύνταγμα συνοδεία στόν κάθε ένα απο εσάς.
Αυτή είναι η εκτιμησή μου, διανύουμε την χειρότερη περίοδο της νεότερης Ελλάδας, και ας μήν θέλουν κάποιοι να το παραδεχθούν δημόσια. Και στόν απόλυτο βαθμό φέρουν την ευθύνη οι κυβερνήσεις Σημίτη, Καραμανλή.
Απο τις αρχές τις δεκαετίας του 90 και αυξανόμενο μέχρι σήμερα το 2010, παγιώθηκε ενα σύστημα που θεωρείται πλέον ''αποτυχημένος'' η ''αποτυχημένη'' κάποια που συγκρινόμενοι με μια ελίτ της πλουτοκρατίας, διαπιστώνουν σήμερα ότι δεν είναι εφικτό ούτε και εάν ζούσαν 1000 χρόνια να βιώσουν την πραγματικότητα των άλλων. Λές και ο πλούτος φέρνει την ευτυχία, μάλλον την καλοζωία φέρνει. Η πλασματική πραγματικότητα που σε καθημερινή βάση διοχετεύεται δια μέσω των διαπλεκομένων Μ.Μ.Ε έχει ως αποτέλεσμα να θεωρούν αρκετοί και αρκετές οτι ''απέτυχαν'' και να αποκτούν ακούσια μορφές ανχούς, στρές, και νευρώσεων. Σε γενικές γραμμές η μέση Ελληνική οικογένεια πρέπει να αποφεύγει την πολύωρη παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων, και να επενδύει σε πνευματικές διεργασίες, όπως είναι το διάβασμα, η ακρόαση μουσικής, καθώς και οι συζητήσεις. Είναι η καλύτερη μορφή ατομικής, και ομαδικής ψυχοθεραπείας. Η αποφυγή ψυχοτρόπων ουσιών έστω και ελαφρών κατά του άνχους εχει μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα, και καλό είναι όσοι οι όσες μπορούν να τα αποφεύγουν.


Συνεχίζεται

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο φόβος πλέον είναι υπαρκτός και αυξανόμενος. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">