ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάποιοι επι σειρά ετών γίνονται πιο ίσοι όπως ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Παραμονές των πρώτων, στα χρονικά, δημοτικών εκλογών στις οποίες θα ψηφίσουν και μετανάστες, διακόπηκε βίαια η εκπομπή του Athens International Radio - AIR 104.4 FM. Είναι το ξενόγλωσσο πρόγραμμα του ΑΘΗΝΑ 9.84, το μοναδικό δημοτικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα της χώρας, που απευθύνεται κατ' αποκλειστικότητα στις μεταναστευτικές κοινότητες. O Athens International Radio 104,4, που από το 2004 προσφέρει σε 24ωρη βάση και χωρίς εμπορική στόχευση, ενημέρωση και ψυχαγωγία στους μετανάστες.
Αυτά πρέπει να τα βλέπουν οι συνπολίτες μου, που ουδέποτε ώς εκλεγμένοι στήριξαν την προσπάθεια να υπάρξει έστω ενα ενημερωτικό μέσο σε τοπικό επίπεδο στήν Γλυφάδα για Έλληνες και όχι μετανάστες. Ο κ.Δήμαρχος Αθηναίων έχοντας και το πεπόνι και το μαχαίρι όπως κάνουν αρκετοί έχει την επιθυμία ο Δήμος Αθηναίων να έχει δύο μέσα εν αντιθέση άλλων Δήμων που δεν έχουν ούτε ένα.
Το δικαίωμα στήν ενημέρωση κύριοι υποψήφιοι Γλυφάδας που αύριο στο Δημοτικό συμβούλιο για πολλοστή φορά περνάτε δεκάδες θέματα, ακόμα και μή πολιτών της Γλυφάδας και ουδέποτε περάσατε το μακροχρόνιο ζήτημα Γλυφαδιώτη πολίτη.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάποιοι επι σειρά ετών γίνονται πιο ίσοι όπως ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">