ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη Νέα Δημοτική Αρχή Γλυφάδας Θα Καταθέσω Πλήρη Φάκελο Μελέτη

Και στήν νέα Δημοτική αρχή θα καταθέσω πλήρη φάκελο πρόταση, και εάν δεν ακολουθήσουν την νόμιμη διαδικασία θα κρίνονται απο τους Πολίτες. Ξεκίνησα κάτι απο την πόλη μας (όπως και άλλοι συνπολίτες μας που τους καλώ να πράξουν ανάλογα,) και κάποια στιγμή πρέπει οι εκλεγμένοι σε τοπικό επίπεδο είτε να διευθετήσουν και να ενδιαφερθούν βάση των αρμοδιοτήτων τους, είτε να αναλάβουν των ευθυνών τους.

Ως πολίτης δεν μπορώ να λειτουργήσω απο άλλα μέσα πλήν της ραδιοτηλεόρασης, και επι 33 και πλέον χρόνια δεν μου εχει δωθεί το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη στήν ελεύθερη επιλογή επαγγελματικής δραστηριότητας στήν Πόλη μας και χώρα μας έστω μίας βεβαιώσεως νομίμου λειτουργίας, ώστε βάση και του ότι έχουμε καταθέσει κάποιες εκ των πρώτων αιτήσεων ίδρισης, εγκατάστασης, και λειτουργίας με την επωνυμία Γλυφάδα να λειτουργήσει ενα μέσο.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Πρέπει και οι εκλεγμένοι σε τοπικό επίπεδο να γνωρίζουν οτι τα 33 χρόνια διώξεων, κατασχέσεων, δικαστηρίων, δικαστικών εξόδων, αιτήσεων, εξοπλισμών, κ.τ.λ εχουν κοστίσει ενα σημαντικό ποσόν σε αρκετούς απο τούς συνπολίτες μας και κάποια στιγμή τουλάχιστον πρέπει να υπάρξει δικαίωση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη Νέα Δημοτική Αρχή Γλυφάδας Θα Καταθέσω Πλήρη Φάκελο Μελέτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">