ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αν πράγματι αρέσκεστε σε μια πολυδιάσπαση της αριστεράς στήν Γλυφάδα,δεν θα κερδίσετε τις εκλογές.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αν πράγματι αρέσκεστε σε μια πολυδιάσπαση της αριστεράς και σε ανεξάρτητες υποψηφιότητες στήν Γλυφάδα, ενάντια σε μια αποδεδειγμένα ανάπηρη δεξιά της τελευταίας τετραετίας στη πόλη μας,
που εκτός απο κατηγορίες, και ευτράπελα δεν έχει να επιδείξει ούτε ενα έργο, είναι βέβαιο ότι κάποιοι και κάποιες θα έχετε και τα επόμενα χρόνια κάποιες θέσεις στόν Δήμο Γλυφάδας,σε καμμία περίπτωση δεν θα κερδίσετε τις εκλογές.
Θεωρώ πρέπον και καλώ το σύνολο των υποψηφίων να συστρατευτούν με τις δυνάμεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ που είναι ικανό να αλλάξει σελίδα στον δήμο και να ανταποκριθεί με ευθύνη στις ανάγκες της πόλης και στις προσδοκίες των ανθρώπων της.
Άλλωστε να μην ξεχνάμε εγώ δεν εχω να κερδίσω απολύτως τίποτα.
Εάν είχα ξεφύγει των ορίων μου, ίσως και να έθετα μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ευτυχώς για κάποιους διότι θα ήταν πολύ δύσκολο να αντιπαρατεθείτε μαζί μου, διότι σε αντίθεση με εσάς εγώ είμαι ένας απο τούς πολλούς και πολλές δυσαρεστημένους στήν Γλυφάδα απο το σύνολο των υποψηφίων.
Και θα μπορούσα τουλάχιστον να κερδίσω τον δυσαρεστημένο κόσμο της Πόλης μας που έχει μνήμη και αξίες.
Να θυμίσω σε κάποιους και κάποιες ότι μεγάλωσα με θέα το παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας, διότι ο Θείος και νονός μου ήταν στο παρελθόν Δήμαρχος της πόλης, με την στήριξη του συνόλου των πολιτών, και οχι του παρόντος σκηνικού.
Με τα αρνητικά βιώματα που έχω απο την πολιτική και πολιτικούς εις βάρος μου, θα έπρεπε να γράφω ρίξτε μαύρο, μόνο μαύρο γιατί μας μαύρισαν τη ζωή, και αποχή.
Καθίστε  αναπαυτικά στη πολυθρονα σας και απαξιώστε στόν απόλυτο βαθμό αυτούς που φέρουν την ευθύνη για την παρούσα κατάσταση στήν χώρα μας.
Είναι βέβαιο οτι με μια τέτοια ενέργεια δεν κερδίζει ούτε η Δημοκρατία, ούτε οι πολίτες της Γλυφάδας.
Εν αντιθέση της λάσπης που άλλοι θα εκτοξεύουν, εγώ προτείνω σύνεση,και συστράτευση, τουλάχιστον να κερδίσει θετικά τα επόμενα χρόνια η πόλη μας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Πότε δεν εξαργυρώσαμε ακόμα και τις παλιές καλές ημέρες αποδοχής μας απο Γλυφαδιώτικες οικογένειες το ελάχιστο.
Να αποσαφηνίσω οτι η ενεργειά μου ήταν καθαρά μια πράξη διαμαρτυρίας πρός την σημερινή ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ, και επουδενί λόγο είχα επιθυμία εμπλοκής μου με τα κοινά της πόλης μας.
Εάν είχα τέτοιου είδους βλέψεις θα είχαν τελεστεί στόν παρελθόντα χρόνο και κάτω απο καλύτερες πρϋποθέσεις.
Άλλωστε ήμουν και είμαι καλός γνώστης του αντικειμένου που έκανα χρήση, και κάλλιστα μπορούσα να κάνω χρήση υπέρ εμού, πλαισιώνοντας έστω μια θέση συμβούλου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αν πράγματι αρέσκεστε σε μια πολυδιάσπαση της αριστεράς στήν Γλυφάδα,δεν θα κερδίσετε τις εκλογές. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">