ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οταν δεν είσαι ικανός να εκπροσωπήσεις το σύνολο, δώσε την ευκαιρία σε άλλους στη Γλυφάδα

Οταν δεν είσαι ικανός να εκπροσωπήσεις το σύνολο, και να προσφέρεις ουσιαστικά, δώσε την ευκαιρία σε άλλους στη Γλυφάδα που διαθέτουν τα εχέγκεια πλουραλιστικότερης, η δημοκρατικής εκπροσώπησης του συνόλου των πολιτών.
Βάση μίας, η δυο τετραετιών στα έδρανα του δήμου ως σύμβουλοι, κάποιοι σήμερα θεωρούν εαυτόν έτοιμο για την θέση του Δημάρχου.
Γνωρίζωντας οτι τα τελευταία 8 χρόνια η προσφορά του Δημάρχου και εν γένει της δημοτικής αρχής είναι σχεδόν μηδενική, και με γνώμονα το συμφέρον της Πόλης και του σύνολου το οποίο γνωρίζετε πολύ καλά οι υποψήφιοι ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι του είναι δυσαρεστημένοι πολίτες απο την κυβερνητική πολιτική των τελευταίων τετραετιών, τους πολιτικούς, και προσώπων που ενω πλαισίωναν στόν Δήμο Γλυφάδας δεν έχουν να επιδείξουν κανένα έργο η προσφορά, δώστε την ευκαιρία στούς ικανότερους να υλοποιήσουν έργο υπο τον απόλυτο ελενχό σας,  έστω και εάν ο Καλλικράτης περιορίζει τα οικονομικά έσοδα του Δήμου.
Το να θεωρούν κάποιοι τον Δήμο τσιφλίκι τους, (δικαίωμα τους) κρίνονται απο τους πολίτες, δεν θα καταφέρετε να ξεγελάσετε για πολλοστή φορά τους Γλυφαδιώτες, για πολλούς να γνωρίζετε οτι θα είναι η τελευταία φορά που μπορεί να επιλεγείτε και αυτό πρώτον γιατί ο κόσμος γνωρίζει οτι δεν υπάρχει προσφορά, και δεύτερον γιατί δεν υπάρχει πλέον χώρος για πολυκατοικίες και σημαντική αύξηση του αριθμού των πολιτών, που ως νέοι στήν πόλη μας δεν έχουν ιδία άποψη και ψηφίζουν με πολιτικά κριτήρια.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Μπορώ να γίνω και απόλυτα λαικιστής η γραφικός,ελάτε ελεύθερα χωρίς φιέστες και παρατρεχάμενους, να διαπιστώσετε την δυναμική σας στήν Τερψιθέα και στήν Πλατεία Καραισκάκη, εδω που αποδεδειγμένα διαμένει το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού  της Πόλης και για αυτό τον κόσμο ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, δεν έχετε κάνει ούτε ένα έργο υποδομής τα τελευταία χρόνια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οταν δεν είσαι ικανός να εκπροσωπήσεις το σύνολο, δώσε την ευκαιρία σε άλλους στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">