ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το συμφέρον της Γλυφάδας κρίνεται απο την αφύπνιση η μη των δημοτών

Επιτέλους Γλυφαδιώτες ήρθε η ώρα της κοινωνικής  αφύπνισης. Όλοι είμαστε ίσοι άλλα κάποιοι πιό ίσοι. Δεν δικαιούνται να αφήνουν την Τερψιθέα τα τελευταία 12 χρόνια εκτός του προγγραματικού σχεδιασμού. Πρέπει όλοι μας να αναλογισθούμε τις ευθύνες μας.Έχει ο καθένας μας ευθύνη ακόμα και όταν ψηφίζει. Αυτοί που μας διοικούν και βρίσκονται μέσα στο Δημαρχείο Γλυφάδας  είναι αυτοί που μας αξίζουν, γιατί είναι αυτοί που εμείς οι ίδιοι ψηφίζουμε ξανά και ξανά χωρίς να κάνουν τίποτα για την άνω Πόλη εκτός απο μπαλώματα της στιγμής με λίγο τσιμέντο ώστε όταν θα έρθουν με τα προεκλογικά τους χάπενιγκ οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να μην πέσουν μέσα σε τρύπες.Κάτι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να οδηγηθούμε στην Αφύπνιση και ουσιαστική εκπροσώπηση επι ίσοις όροις όλης της πόλης και πολιτών.Η λύση είναι μονόδρομος προτείνω απο το 2000 την δημιουργία συνοικιακών συμβουλίων  (διαμερισματικά συμβούλια) που αύριο μπορούν οι εκλεγμένοι να δημιουργήσουν και εν συνεχεία είναι στις δυνατοτητές σας να κάνετε προτάσεις  μέσα από μια σύγχρονη μορφή άμεσης δημοκρατίας και λαϊκής συμμετοχής. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει μελοντική προγραμματική εξαγκελία η διάθεση υλοποιησής τους, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, μαύρη  και η Γλυφάδα.  Αφύπνιση…………………….

ΥΣ: Το 2011 γίνεται η απογραφή του πληθυσμού η Γλυφάδα σίγουρα υπερβαίνει τις 100.000 πολιτών άρα αύριο μπορεί να υλοποιήσει τα διαμερισματικά συμβούλια.
Το να κοιτάς λίγο πιο μπροστά απο άλλους είναι καλό και παράλληλα πολύ κακό φαινόμενο, θέλω να πιστεύω τουλάχιστον η παράταξη Δυνατή Γλυφάδα του Κώστα Κόκκορη θα σεβαστεί αυτά που δημιούργησε η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ και θα εντάξει στο προγραμμά του την μελλοντική δημιουργία διαμερισματικών συμβουλίων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το συμφέρον της Γλυφάδας κρίνεται απο την αφύπνιση η μη των δημοτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">