ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 12/10/2010 Απαράδεκτη εικόνα και αντιαισθητικά κιόσκια Λανδράκη

Απαράδεκτη εικόνα και αντιαισθητικά κιόσκια Λανδράκη που περισσότερο θυμίζουν σκυλόσπιτα ρυπαίνουν κεντρικά σημεία του Δήμου Γλυφάδας.

Δεν γνωρίζω αν ο τωρινός Δήμαρχος κ.Θεοδωρόπουλος έδωσε Άδεια για αυτή την εικόνα που θυμίζει άλλες εποχές οι πολίτες πάντως τα σχολίασαν αρνητικά.

Είμαι της άποψης να υπάρχουν κάποια κιόσκια σε κεντρικά σημεία της Πόλης τουλάχιστον όμως να υπάρχει η δυνατότητα να μπορούν να φιλοξενήσουν ενα άνθρωπο και τα διαφημιστικά των παρατάξεων.

Ο κ.Λανδράκης άλλη μια φορά ξαφνιάζει αρνητικά αρκετούς και αρκετές απο τους συνπολίτες μας που τα κριτηριά τους είναι σαφώς υψηλότερα αυτής της αισθητικής σκυλόσπιτων.

Κάλλιστα αντι αυτής της εικόνας μπορούσε να υπάρξει μια καλαίσθητη κολώνα με μια προσεγμένη αφίσσα και νυκτερινό φωτισμό απο ενα ηλιακό συλλέκτη φωτός.

Τέλος πάντων αυτές είναι υλοποιήσεις που απαιτούν αισθητική, άποψη μου είναι οτι στο προσεχές μέλλον δεν χρειάζονται τέτοιες κακόγουστες υλοποιήσεις, χρειάζεται είτε ενα τοπικό ραδιοτηλεοπτικό μέσο είτε ενα Δημοτικό portal Δωρεάν Ιντερνετ για το σύνολο των Δημοτών. Εάν πράγματι είχαν προ ετών υιοθετήσει τις προτάσεις μου σήμερα θα είχαμε στη Γλυφάδα υλοποιήσεις προόδου.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 12/10/2010 Απαράδεκτη εικόνα και αντιαισθητικά κιόσκια Λανδράκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">