ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 12/10/2010 Οι κύριοι πολιτευτές και ειδικά της Ν.Δ μπορούν να δώσουν απαντήσεις;

Οι κύριοι πολιτευτές και ειδικά της Ν.Δ μπορούν να δώσουν απαντήσεις; Τους καλώ να μπούν στη Πύλη του glyfadaweb να επιλέξουν τον τρισδιάστατο χάρτη και να ξεκινήσουν απο τη Τερψιθέα που έχει τους περισσοτέρους Δημότες και κανένα εργο υποδομής τα τελευταία χρόνια, και σταδιακά να κατέβουν μέχρι το κέντρο της Πόλης.

Η πανοραμική εικόνα καταμαρτυρά οτι πράγματι τα τελευταία 12 χρόνια έχουμε διπλασιασμό των κατοίκων και δημοτών καθώς και πολυκατοικιών, οι περισσότεροι αυτών είναι κάτοικοι της Άνω Γλυφάδας απο αυτούς εξαρτάται το τελικό αποτέλεσμα του Δήμου, και γνωρίζουν την ουσιαστική αδράνια των εκλεγμένων να παρέχουν ουσιώδη έργα υποδομών και ανάπτυξης.

Πόσο εύκολο είναι να πεισθούν όταν γνωρίζουν τα πεπραγμένα σας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Τουλάχιστον για εμένα πλουραλιστική και απόλυτα Δημοκρατική Παράταξη είναι αυτή που έχει συμβούλους απο την κάθε συνοικία της Γλυφάδας.
Θα ήθελα όπως και πολλοί και πολλές να βλέπω δίπλα στο ονοματεπώνυμο του κάθε υποψηφίου/ας τη συνοικία διαμονής στη Γλυφάδα.
Είναι Αντιδημοκρατικό και το τονίζω φίλες και φίλοι αυτό που αποδεδειγμένα συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Δηλαδή οι περισσότεροι/ες σύμβουλοι να είναι απο συνοικίες του Κέντρου της Πόλης.
Αυτό πρέπει και επιβάλλεται να το αλλάξετε ώστε η κάθε συνοικία να εχει υποψηφίους που θα ενδιαφερθούν για τα συνοικιακά θέματα.
Διότι με την λογική των ισχυόντων των τελευταίων τετραετιών στη πόλη μας, και στο κοινοβούλιο θα έπρεπε να πλαισιώνουν μόνο κάτοικοι οι δημότες των Αθηνών και κανενός αλλού Νομού της χώρας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 12/10/2010 Οι κύριοι πολιτευτές και ειδικά της Ν.Δ μπορούν να δώσουν απαντήσεις; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">