ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 14/10/2010 AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Η Πολιτικη Κινηση του Συνασπισμου στη Γλυφαδα με ομοφωνη αποφαση της ολομελειας των μελων της , στις Δημοτικες εκλογες του Νοεμβρη στηριζει και συμμετεχει με ολες τις δυναμεις της, στη Δημοτικη Κινηση.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Κοντρα στο Μνημονιο και στο Καλλικρατη και υποψηφιο Δημαρχο τον Θαναση Φωτη.

Η Δημοτικη Κινηση Αριστερη Ριζοσπαστικη Πρωτοβουλια Γλυφαδας είναι ενας αυτοδιοικητικος τοπος συναντησης μαχομενων ενεργων πολιτων ,κατοικων που συμμετεχουν σε κοινους αγωνες και κινηματα, για την υπερασπιση κοινωνικων και εργασιακων δικαιωματων,για την προστασια του περιβαλλοντος και των δημοσιων χωρων.

Για την κατασκευη του Μητροπολιτικου παρκου υψηλου πρασινου στο συνολο του χωρου του πρωην αεροδρομιου Ελληνικου.

Για την διασωση του Υμηττου . Για την αποτροπη της κατασκευης των αυτοκινητοδρομων στον Υμηττο. Για την προστασια της παραλιας και των Αστεριων . Για το δικαιωμα στην εκπαιδευση .Για την απομονωση του ρατσισμου και του φασισμου .Για το δικαιωμα στη πολη Η Π.Κ. του ΣΥΝ. Στη Γλυφαδα καλει τα μελη τους φιλους και τις φιλες του κομματος ,τους ενεργους πολιτες και αγωνιστες της πολης μας να εκφρασουν εμπρακτα την αντισταση τους ,στη βαρβαρη διαλυση της τοπικης αυτοδιοικησης από τον Καλλικρατη ,που θα κατεδαφισει λειτουργιες και δικαιωματα ,αλλα και στη κυβερνητικη λαίλαπα του Μνημονιου και της Τροικας Δ.Ν.Τ.-Ε.Κ.Τ.-Ε.Ε.,που φερνει μονο ανεργια ,ανασφαλεια ,συντρίμμια καταστροφης στους εργαζομενους, στους συνταξιουχους ,στους νεους ,σε ολους τους καθημερινους ανθρωπους του μοχθου και της δουλειας και να στηριξουν με την συμμετοχη τους και την ψηφο τους ,την Δημοτικη Κινηση ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-Κοντρα στο Μνημονιο και τον Καλλικρατη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 14/10/2010 AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">