ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 15/10/2010 Τις υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας επισκέφθηκε, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης

Τις υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής ομάδας υποψηφίων της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα», κ. Κώστας Κόκκορης. Κατά την επίσκεψη του συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο Γκαράζ του Δήμου, τη Δημοτική αστυνομία, την τεχνική υπηρεσία καθώς και το διοικητικό προσωπικό. Eγινε διάλογος με τους εργαζόμενους σχετικά με το πρόγραμμα του, την οργάνωση των υπηρεσιών, τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, και την αποτελεσματικότερη αξιοποίησή τους.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. και εργαζόμενος στο Δήμο, κ. Θέμης Μπαλασόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στα γενικά προβλήματα της Ομοσπονδίας όσο και ειδικότερα στα προβλήματα των εργαζομένων στο Δήμο. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και χαρακτηρίστηκε από πνεύμα συνεργασίας κάτι που ο κ. Κόκκορης τόνισε ότι αποτελεί στόχο και δέσμευση του ως Δημοτική Αρχή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 15/10/2010 Τις υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας επισκέφθηκε, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">