ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 16/10/2010 Μένω εκτός και στηρίζω Κώστα Κόκκορη.

Μένω εκτός παρατάξεως, συνεχίζω όμως μέχρι τέλους να στηρίζω ως Δημότης Κώστα Κόκκορη και Δυνατή Γλυφάδα. Η τύχη και οι άνθρωποι πολλές φορές μας παίζουν διάφορα παιχνίδια. Έτσι είναι η ζωή, και πρέπει να δεχόμαστε αυτά τα παιχνίδια και να συνεχίζουμε τη πορεία μας.

Μια πενταετία δεν είναι τεράστιος χρόνος, τα ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ BLOGS του σήμερα θα αντικατασταθούν με κάτι επίσημο αύριο, και σίγουρα αυτή θα είναι μια πενταετία που θα είμαι παρών καθημερινά στο Δήμο Γλυφάδας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ο χρόνος για το κλείσιμο των ψηφοδελτίων λήγει αύριο Κυριακή. Ο κ.Κόκκορης αν και του ζήτησα να με συνπεριλάβει στήν τελευταία θέση του ψηφοδελτίου για ''ειδικούς λόγους'' που θα διαπίστωνε τις προσεχείς ημέρες, επέλεξε να μην με συνπεριλάβει αν και ήταν μια εύκολη διαδικασία διότι είχε τα στοιχεία μου που είχα καταθέσει στήν τοπική του ΠΑ.ΣΟ.Κ ζητώντας το χρίσμα. Για προσωπικούς λόγους οικογενειακού κωλύματος δεν κατάφερα να τον συναντήσω τις προηγούμενες ημέρες, και τον συνάντησα σήμερα 16/10/2010.Αυτή είναι η αλήθεια που γράφω στίς προσωπικές μου σημειώσεις.

Και δημόσια ενημέρωση μέσω του korner.gr που πράγματι είναι το περισσότερα διαβασμένο ηλεκτρονικά μέσο της Γλυφάδας.

http://www.korner.gr/index.php?Datain=5786&LID=1
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. Καλησπέρα..Ενα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω.Μάλλον καταλαβαίνω οτι είσαστε του ΠΑΣΟΚ...Ο κος Κόκκορης απο οτι ξέρω άνήκει στο ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει με στηριξη της παράταξης..Γιατι στο ψηφοδέλτιό του εχει χρωματισμούς όλων των παρατάξεων?Δηλαδή ενώ κατεβαίνει με την στήριξη του Πασοκ ,ζητεί την ψήφο απο Νεοδημοκράτες Κομμουνιστές Συριζίτες;Μπας και θεωρεί τον κόσμο ότι ειναι ηλίθιοι;Ερώτηση κάνω πρός θεού..Ξέρω οτι εμείς οι Έλληνες είμαστε ζώα..αλλά οχι και ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Γλυφάδα 16/10/2010 Μένω εκτός και στηρίζω Κώστα Κόκκορη. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">