ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 16/10/2010 Τι θέλουν οι Δημότες Γλυφάδας, τι θέλει ο κόσμος.

Επι σειρά ετών, δεκαετιών σε αντίθεση με άλλους που απλά δηλώνουν (εγω κοιτάζω τη δουλειά μου) εγώ αφουγκράζομαι καθημερινά τους δημότες, και επι σειρά ετών βάση της ενασχόλησης μου με Μ.Μ.Ε και μίας νεολαίας του χθές οι οποία είναι οι ψηφοφόροι της Πόλης, γνωρίζω και εχω καταλήξει οτι οι περισσότεροι και περισσότερες δεν έχουν ιδία ολοκληρωμένη σφαιρική άποψη και ψηφίζουν κατα βάση με διαμορφωμένα οικογενειακά πολιτικά κριτήρια και σαφώς χωρίς προσωπική άποψη. Όλοι και όλες γνωρίζουν οτι τα τελευταία χρόνια υπάρχει η απόλυτη στασιμότητα, κακοδιαχείρηση, και διασπάθηση του Δημοσίου χρήματος ενώ ποτέ δεν διαπίστωσα την Δημόσια αντίδραση των Δημοτών Γλυφάδας. Βάση αυτού του αποδεδειγμένα γεγονότος σαφώς υποδηλώνεται οτι πολλοί και πολλές είναι ουσιαστικά συνένοχοι συνεργάτες των φαινομένων στασιμότητας, και διασπάθησης του Δημοσίου χρήματος, των χρημάτων όλων μας. Οι κύριοι εκλεγμένοι πολιτευτές της Γλυφάδας σε όλα τα επίπεδα, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Υπουργοί, Δημοτικοί σύμβουλοι στο σύνολο τους ποτέ δεν στήριξαν Δημότες Γλυφάδας ώστε να υπάρχει ενα τουλάχιστον μέσο στα ερτζιανά απο αρκετές προσπάθειες που έκανα ωστε να λειτουργήσει ενα μέσο RADIO GLYFADA, GLYFADA FM 1, GLYFADA FM 2, και άλλα και θα το τονίζω αιώνια γιατί διαπιστωμένα ποτέ ακόμα και σήμερα, δεν επιθυμούν σε αυτή τη πόλη στη Γλυφάδα να υπάρξει άμεσος έλενχος και ενημέρωση, η ψυχαγωγία και πλάκα τους βολεύει όπως και τα σχέδια αρκετών.(Αυτά τα γνωρίζεται). Καταλήγω με ενα χρόνιο συμπέρασμα που απορέει απο τις γνώμες των περισσοτέρων. Οι περισσότεροι και περισσότερες ουσιαστικά δεν επιθυμούν τη συνέχιση ενός πολιτικού κατεστημένου του συντηρείτε σε επιπέδο Δήμου και εξυπηρετεί σκοπιμότητες.Θέλουν νέους ανθρώπους, φρέσκες ιδέες, και διάθεση επεμπλοκής της πολιτικής και οικογενειοκρατίας απο την τοπική αυτοδιοίκηση. Η ψευδεπίγραφη πολυσυλλεκτική δημιουργία συνδιασμών είναι παραπλανητική όταν όλοι ξέρουμε οτι όλες οι παρατάξεις έχουν φανερά η κρυφά πολιτικό χρωματισμό. Τέλος συμπέρασμα απο δικά μου ακούσματα, (δεν μπορούσε να υπάρχει κάποιος άλλος πλήν αυτών των υποψηφίων Δημάρχων που υπάρχουν στη Γλυφάδα;)

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Κρίμα που ο Ευαγγελάτος δεν είχε διάθεση εμπλοκής με τα κοινά, ποτέ δεν είναι αργά. Επίσης κρίμα και για τον Θανάση Σπονδυλίδη που δεν του εδώθει το χρίσμα.Θέλετε και μια πρόβλεψη; ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΓΏΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΈΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ.

Οι κύριοι Πολιτευτές έπρεπε να αναγνωρίσουν και είμαι Ντροπή τους ότι αρκετοί Δημόσιοι Λειτουργοί αυτής της Πόλης σχεδόν αφιλοκερδός, άλλοι Δεκαετίες και άλλοι χρόνια, μπαίνουν στα σπίτια του κόσμου της Γλυφάδας διασκέδασαν. ενημέρωσαν, αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο και έπρεπε να τους παρέχουν τιμιτικές θέσεις και σημαίνουσες στα ψηφοδέλτια, λυπάμε πολύ για το επίπεδο που επιθυμούν στη Γλυφάδα και θα τους το αποδείξω.

Εκτός των ψηφοδελτίων, απαίτηση αυτοί οι άνθρωποι όποια και να είναι οι αυριανή Δημοτική αρχή να αναλάβουν το γραφείο Τύπου του Δήμου, καθώς και τον τομέα Πολιτισμού η και θέσεις συμβούλων του Δημάρχου δικαιωματικά.

Αυτή είναι η αποψή μου που πιστεύω ακράδαντα και θα εφάρμοζα εαν είχα τη δυνατότητα, γιατί αναγνωρίζω το ρόλο και έργο καθώς και την αξία συνπολιτών μας που δεν μένουν απαθείς παρατηρητές, και έχουν σε αντίθεση με πολλούς και πολλές να επιδείξουν ενα έργο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο των Δημοτών της Γλυφάδας, είτε με την έντυπη ενημέρωση και ψυχαγωγία είτε με την ηλεκτρονική.

Θα κάνουμε κοινές διαπιστώσεις κυρίες και κύριοι και τα επόμενα χρόνια αυτών που θα ακολουθήσουν οι πολιτευτές μας που σε πολλές των περιπτώσεων δεν έχουν τη δυνατότητα αξιολόγησης, σωστής κρίσης, και λειτουργούν με λανθασμένα πεπαλαιωμένα κριτήρια.

Συλήβδην πάρα πολλά χρόνια οι Δήμαρχοι και σύμβουλοι εχουν εκστομίσει και κοσμήσει με δεκάδες επίθετα όλους αυτούς τους ανθρώπους, οι αλήθειες τους έχουν πονέσει σε αφάνταστο βαθμό, εγώ το μόνο που σέβομε είναι την αλήθεια όσο σκληρή και να είναι, και απο όπου και να προέρχεται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 16/10/2010 Τι θέλουν οι Δημότες Γλυφάδας, τι θέλει ο κόσμος. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">