ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 25 Οκτωβρίου 2010 - Δελτίο Τύπου - Μια Δημόσια Απάντηση Κύριε Κώστα Κόκκορη.

Γλυφάδα 25 Οκτωβρίου 2010.
Δελτίο Τύπου.
Γιάννη Κουρδομένου.
Ηλ.Μηχανολόγου, Ηλεκτρονικού.
Ιδιοκτήτη του κατασχεθέντα Γλυφάδα fm.
Υποψηφίου Δημάρχου Γλυφάδας
που ο κ. Κόκκορης εξαπάτησε, δεν κατέθεσα στο Πρωτοδικείο
τα Δικαιολογητικά διότι ήμουν βέβαιος οτι θα συμμετάσχω στην Παράταξη ''Δυνατή Γλυφάδα.''

Ενημερώνω δημόσια τους Γλυφαδιώτες οτι: O κ. Κόκκορης με εξαπάτησε και δεν με συμπεριέλαβε στήν παραταξή του στερώντας μου το δικαίωμα να συμμετάσχω της εκλογικής διαδικασίας.
Τα  δικαιολογητικά, θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο στις επόμενες Δημοτικές εκλογές το 2015 που θα κατέβω απόλυτα ανεξάρτητος στη Γλυφάδα για το 40% των συμπολιτών μας που απαξιώνουν και δεν μετέχουν της εκλογικής διαδικασίας, και σε πέντε χρόνια σίγουρα το ποσοστό αυτών θα είναι μεγαλύτερο.
Βάση του ότι είμαι ο πρώτος στη Γλυφάδα που έχω πλήρες πρόγραμμα για την δημιουργία συνοικιακών συμβουλίων και αναγέννηση του θεσμού της άμεσης Δημοκρατίας και αυτός είναι και ήταν ο μοναδικός σκοπός εμπλοκής μου με τα κοινά, θα συμμετέχω άτυπα και αφιλοκερδός για μια πενταετία στα Δημοτικά Δρώμενα του Δήμου Γλυφάδας προετοιμάζοντας τις μελλοντικές εξελίξεις.
ΥΣ: Για τους ψευτοσοσιαλιστές εχω να γράψω πολλά και γνωρίζω πολύ περισσότερα ακόμα και απο την Ε.Υ.Π εν καιρώ.................................και για τα εξι δισεκατομμύρια μείον
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 25 Οκτωβρίου 2010 - Δελτίο Τύπου - Μια Δημόσια Απάντηση Κύριε Κώστα Κόκκορη. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">