ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 8/10/2010 ΜΙΑ «ΛΑΔΙΑ» ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ «ΦΡΕΝΑΡΕΙ»ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Μια «λαδιά» που εντοπίστηκε κατά την χθεσινή παρουσίαση των νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θεωρείτε παραφωνία στο πεντακάθαρο ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει ο κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και φημολογείται ότι θα είναι αιτία «πολέμου» από κάποιους ενεργούς δημότες που θεωρούν την παρουσία του «εκλεκτού» μύγα μες στο γάλα αφού η παρουσία του στα κοινά δεν εχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι σήμερα.

Εκτιμούμε αφουγκραζόμενοι τα μουρμουρητά αρκετών συνυποψηφίων του αλλά και μερίδας πολιτών που γνωρίζουν το τι και πώς ίσως η επιλογή αυτή του κυρίου Βαρβιτσιώτη γυρίσει μπούμερανγκ στην παράταξη που προσπαθεί να παρουσιάσει νέο πρόσωπο ΜΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΤΗΡΤΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.

Κάποιοι πολιτικοί γλυφαδιώτικοι κύκλοι βαθιά ενημερωμένοι χθες το βράδυ απορημένοι από την απόφαση αυτή του Υποψήφιου Δημάρχου έλεγαν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΗ εις βάρος κάποιων άλλων θα φέρει 300 σταυρούς στην παράταξη και θα διώξει 1.300.

Δυστυχώς είναι αργά τώρα για να αναθεωρήσει ο κύριος Βαρβιτσιώτης την απόφασή του αυτή η οποία ευχόμαστε να μην είναι η αιτία που θα πληγεί όλος ο συνδυασμός ΚΑΙ ΘΑ «ΦΡΕΝΑΡΕΙ» την αισιοδοξία των ψηφοφόρων.

korner.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 8/10/2010 ΜΙΑ «ΛΑΔΙΑ» ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ «ΦΡΕΝΑΡΕΙ»ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">