ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Περιοδείες Γιώργου Παπανδρέου ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Με περιοδείες κλιμακώνει την αντιπαράθεσή του με τον κ. Σαμαρά και τη ΝΔ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, επιδιώκοντας την αύξηση της συσπείρωσης των οπαδών του ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Ο κ. Παπανδρέου περιοδεύει σήμερα στη Λήμνο όπου και θα συμμετάσχει στον εορτασμό των 98 χρόνων από την απελευθέρωση της νήσου .

Την Κυριακή θα μεταβεί στην Κέρκυρα και ακολούθως , πιθανότατα την προσεχή Τρίτη, στη Λάρισα. Και στις τρεις συγκεκριμένες περιοχές το κυβερνόν κόμμα κινδυνεύει να χάσει τις περιφερειακές εκλογές .

Στα Ιόνια νησιά , μάλιστα, κατεβαίνει ως αντάρτης ο πρώην βουλευτής κ. Καλούδης , στο Βόρειο Αιγαίο είναι υψηλή η δημοτικότητα του υποψηφίου της ΝΔ κ. Βογιατζή ο οποίος τείνει να μετατραπεί σε φαβορί έναντι του υποψηφίου που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ κ. Γιακαλή , ενώ στη Θεσσαλία τα υψηλά ποσοστά που εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι του ΛΑΟΣ και του ΚΚΕ καθιστούν πολύ δύσκολο τον β’ γύρο της αναμέτρησης για τον «πράσινο» υποψήφιο κ. Απόστολο Παπατώλιο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Περιοδείες Γιώργου Παπανδρέου ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">