ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Γλυφάδα 2/10/2010. Υπάρχει Δικαιοσύνη η Δημοκρατία στην Ελλάδα;

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΥΨΕ  ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ 1999.

Αυτή είναι η Ελληνική δικαιοσύνη.

O προιστάμενος Εισαγγελίας και σημερινός προιστάμενος της Ε.Υ.Π κάλυψε την κατάχρηση εξουσίας, και παρανομίες αρκετών, διότι επι ημερών του κατέθεσα φάκελλο με όλα τα στοιχεία στην Εισαγγελία Αθηνών και δεν έπραξε τίποτα απολύτως.

(Τα λαμόγια της Πολιτικής είχαν και έχουν έτοιμο το επιχείρημα της ''ανεξάρτητης Δικαιοσύνης'', όπου προσφεύγει ο Πολίτης όταν βάλλεται  άδικα.)

Κύριε Εισαγγελέα (κ. Δημήτρη Σαββαίδη) που ήσουν παρών στην κατάχρηση εξουσίας το 1999, και παράλληλα κάτοικος της Γλυφάδας σε αφήνω τελευταίο.
Αυτοί που βιάστηκαν και συναποφάσισαν κατόπιν σχεδιασμού και εντολών μεγαλόσχημου να κάνουν κατάχρηση εξουσιών, θα έρθει η μέρα που θα χάσουν το κεφάλι τους, οχι τον ύπνο τους.

Κατηγορείστε για παραβίαση οικογενειακού Ασύλου και κατάσχεση χωρίς καμία παράνομη πράξη.

(Η Λαμογιά των Νεοελλήνων και η ανεντιμότητα είναι βασικά δεδομένα. Υπήρξαν δεκάδες Αιτήσεις πρός όλους τους αρμοδίους εκλεγμένους και διορισμένους αυτών, για επανεξέταση και επίλυση διευθέτηση μακροχρόνιου ζητήματος Έλληνα Πολίτη και του Πρωτεργάτη ενος Χώρου στην Ελλάδα.)

(Απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αρμοδίους Υπουργούς, αρχηγούς κομμάτων, διορισμένους στο σύνολο των ανεξάρτητων αρχών, αρμοδίους Δικαστικούς, πρωθυπουργούς όλων των Κυβερνήσεων κ.α, στο συνολό τους πλήν του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έκαναν απολύτως τίποτα υπέρ, πλήν υπονομευτικών κινήσεων.)

(Όταν υπάρχει το σύνολο των ενεργειών, αρα το αυταπόδεικτο μη εκπροσώπησης του Πολίτη απο το σύνολο των μετεχόντων στο σώμα των Εξουσιών αυτής της Χώρας, και στη συνέχεια η αποσιώπηση  των Απατεώνων της άτυπης Εξουσίας που είναι τα Μ.Μ.Ε τα οποία κατέχουν Διαπλεκόμενοι διαφθορείς και συναλλασόμενοι Πολιτικών, Υπάρχει το 'Αρθρο 120, η Ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος:

H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Γίνεται σαφές με το σύνολο των δεδομένων που γνωρίζουν όλοι (Το ξεπούλημα Δημοσίων Αγαθών με παραβίαση και καταπάτηση του Συντάγματος σε ημετέρους των Πολιτικών και Κομμάτων, Χρηματοδοτών και διαπλεκομένων ομίλων κ.α, και με δεδομένη την αποσιώπηση απο τα Μ.Μ.Ε που είχαν στον ελενχό τους διαπλεκόμενοι, οι οποίοι διαφθείρουν και εξαγοράζουν ανέντιμους) οτι ο Πολίτης είχε το αναφαίρετο δικαίωμα χρήσης του Συντάγματος και της  Ακροτελεύτιας διάταξης.

Αυτό ακριβώς έκανα εκ των υστέρων σε μια Χώρα ανέντιμων, απατεώνων, εξαγορασμένων, πουλημένων, και προδοτών.

Αυτοί που γνώριζαν και σχεδίασαν την κατάχρηση εξουσιών (Ουσιαστικά την φυσική εξόντωση Έλληνα Πολίτη στη Χώρα του) είναι δυο φορές απατεώνες και προδότες και σαφώς αυτό είναι αυταπόδεικτο.

Ενα Κράτος Ανέντιμων Απατεώνων Νεοελλήνων (Αποβράσματα της Κοινωνίας) οι οποίοι το μόνο που εχουν να επιδείξουν είναι πράξεις ανεντιμότητας, και υποβάθμισης κάθε έννοιας ουσιαστικής Δημοκρατίας, υποβάθμισης ακόμα και του συστήματος σεβασμού βασικών αυτονόητων Αξιών.
(Βάση της μετεξέλιξης..... αυτών που είναι τα βασικά δεδομένα (παραγώμενα της Κομματοκρατίας) υπάρχει το παρόν και αυτη η εικόνα που αμαυρώνει την Χώρα  και υποβαθμίζει το σύνολο των πολιτών.

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΡΑΞΗΣ;

ΥΠΗΡΧΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΑΣΥΛΟ;

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ 10 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ;

ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ MAFIA ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

Το άρθρο 1045 του Αστικού Κώδικα προβλέπει

Έκτακτη Χρησικτησία

«Εκείνος που έχει στη νομή του για μια εικοσαετία πράγμα κινητό ή ακίνητο, γίνεται κύριος.»

Καλώ το σύνολο των απατεώνων Πολιτικών να δώσουν μια δημόσια απάντηση σε αυτόν που είχε την χρησικτησία των 90,6 mhz πάνω απο μια εικοσαετία. (Και κατέθεσε Αίτηση νομότυπα στο Υπουργείο Προεδρίας και το σύνολο των παραβόλων.)

Που ανήκουν τα δημόσια αγαθά (συχνότητες) υπονομευτές της Δημοκρατίας και λαικής κυριαρχίας, δεν ανήκουν στούς πολίτες των Πόλεων και αυτούς που κατέθεσαν νομότυπα Αιτήσεις;

Γλυφάδα, 2/10/2010, κατόπιν σειράς Αιτήσεων και στον σημερινό Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ:Είχα και έχω την δυνατότητα να προσφύγω στο Ευρωπαικό Δικαστήριο κατά του Ελληνικού Κράτους με πλήρη φάκελλο αποδείξων ώστε να με αποζημιώσεται. Περιμένω ενα σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να διαπιστώσω τις πρακτικές του σημερινού Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που''έβαλε το κράτος στην υπηρεσία του Πολίτη''. (Γνωρίζεις ξεπούλησαν στον Καρατζαφέρη)

Χορηγήστε στον πρωτεργάτη των fm αυτά που του ληστέψατε 35 χρόνια.

Δεν εχω απόλυτο δίκιο να σας υβρίζω με τον χειρότερο τρόπο,
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΚΟΙΝΟΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΟΡΝΕΣ.

Τουλάχιστον εγώ σέβομαι την Ελλάδα της Δημοκρατίας, ισονομίας, ισοπολιτείας, και τους Έλληνες Δημοκράτες, οχι τον Κρατικό Μαφιόζικο Οίκο Ανοχής που έχετε δημιουργήσει.

Όσο για τα λαμόγια πολιτευτές σε τοπικό επίπεδο, είναι δεδομένη η απαξία των Δημοτών στις περισσότερες των περιπτώσεων, και  γνωρίζουν καλά σε τι μετέχουν, όπως και σε ποιο βαθμό είναι Υποκριτές βάση αυτών που ίσχυσαν.

Δεν μπορώ να προσφύγω κατά ενός, θα προσφύγω με όλα τα στοιχεία κατά του συνόλου των εμπλεκομένων.

Δημοσίευση 2/10/2010 Αναδημοσίευση 17/01/2012
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">