ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέκος Αλαβάνος Γιαούρτια Απο Την Χρυσή Αυγή

H κίνηση "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" που είναι ο συνδυασμός της ακροδεξιάς εθνικιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής βρίσκεται πίσω από την επίθεση στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέκο Αλαβάνο και από νέο επεισόδιο σε βάρος της υποψηφίας δημάρχου Αθηναίων Ελένης Πορτάλιου.


Στη φωτογραφία ντοκουμέντο που ελήφθη τη στιγμή της επίθεσης εναντίον του Α.Αλαβάνου κατα τη διάρκεια περιοδείας και ομιλίας του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, διακρίνονται καθαρά τα φυλλάδια τα οποία πέταξαν οι δράστες, αφού εκτόξευσαν γιαούρτια και πέτρες εναντίον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργατών του.

Τα φυλλάδια ανήκουν στην κίνηση "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" που είναι ακροδεξιό παρακλάδι της Χρυσής Αυγής, διαθέτει ιστοσελίδα στην οποία σήμερα δημοσιεύει κείμενο στο οποίο χλευάζει τη στάση του Α.Αλαβάνου και τις δηλώσεις του, που ακολούθησαν την επίθεση και εξαπολύει απειλές - που πραγματοποιήθηκαν τελικά- εναντίον της υποψήφιας Ελένης Πορτάλιου, η οποία επίσης δέχθηκε προπηλακισμούς προφανώς από τα μέλη της ίδιας ομάδας σε περιοδεία της το πρωί στην περιοχή.

Προς το παρόν η ΕΛΑΣ δεν κινήθηκε ακόμη εναντίον της οργάνωσης, που διαθέτει και λίστα υποψηφίων για το Δήμο, πρόσωπα που σχετίζονται και με τη Χρυσή Αυγή, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά, τα δε μέλη της οργάνωσης στην ιστοσελίδα τους κάνουν ευθεία αναφορά άβατο στην περιοχή για τους υποψήφιους πλην των δικών τους και αναφέρουν ότι την επίθεση ο Α.Αλαβάνος θα έπρεπε να την έχει δεχθεί νωρίτερα:"Λυπούμαστε πολύ για την ταραχή που περάσατε σήμερα, η αλήθεια είναι πως θα πρεπε να την είχατε περάσει πολύ νωρίτερα. Κάνατε μέγα λάθος που πατήσατε το πόδι σας κάπου όπου οι Έλληνες υποφέρουν. Θα έπρεπε να μείνετε στα Εξάρχεια και στο Κολωνάκι" αναφέρεται.

glyfadaweb
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλέκος Αλαβάνος Γιαούρτια Απο Την Χρυσή Αυγή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">