ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Δήλωση Της Ντόρας Για Την Συνέντευξη Του Πρωθυπουργού


 
"Η συνέντευξη του πρωθυπουργού, ήταν η νομοτελειακή κατάληξη μιας κυβέρνησης που με κάθε ευκαιρία διακήρυττε ότι εφάρμοζε μια πολιτική που δεν τη πίστευε", δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Γιώργου Παπανδρέου και συνέχισε,

Μια πολιτική που εξάντλησε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, χωρίς να αντιμετωπίσει τα πιο δύσκολα και τα πιο καθοριστικά που απαιτούνται για να ανακάμψει η χώρα. Και χθες που αποφάσισε υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων να στηρίξει με διλήμματα την πολιτική του ήταν πολύ αργά.

Την ώρα που η Ελλάδα χρειάζεται έναν αποφασιστικό, υπεύθυνο και ψύχραιμο ηγέτη, οι πολίτες αντικρίσαμε ένα φοβισμένο και απελπισμένο άνθρωπο που από χθες έβαλε τη χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

Το μεγάλο ζήτημα για τη χώρα δεν είναι το χρώμα που θα έχει ο χάρτης τη Κυριακή των εκλογών, αλλά οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, οι σαρωτικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται αυτός ο τόπος προκειμένου να αντιμετωπίσει οριστικά τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις που φόρτωσε στο τόπο το πολιτικό σύστημα τα τελευταία 30 χρόνια.

Για να βάλουμε την Ελλάδα σε κίνηση, πρέπει να αφήσουμε πίσω τις ξεπερασμένες και συνηθισμένες διαδρομές που ακολούθησαν οι πολιτικοί και τα κόμματα μέχρι σήμερα και να επιδιώξουμε την εθνική συνεννόηση και τη συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, με συγκεκριμένα χρονοδιαγράματα.
 
glyfadaweb 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Δήλωση Της Ντόρας Για Την Συνέντευξη Του Πρωθυπουργού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">