ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

''Ακομμάτιστοι Πολιτικοποιημένοι 2 - 0'' Βάση του Εκλογικού αποτελέσματος στη Γλυφάδα πολλοί πάγωσαν.

Όταν ανήκεις ως ''...................'' σε μία παράταξη, η κόμμα, εγώ ανήκω μόνο στούς ακομμάτιστους, ''δεν εχουμε κόμμα, δεν ανήκουμε ιδεολογικά πουθενά, είμαστε περισσότερο  ευφυής σε σχέση με τους άλλους/ες είμαστε πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού, και σίγουρα αύριο απο αυτή τη μάζα η οποία είναι ευπλαστη μπορεί να στηθεί απο μηδενική βάση ενας προτοπωριακός  συνδυασμός, η κόμμα.'' Βάλαμε ενα γκόλ την προηγούμενη Κυριακή με αντίπαλο τους πολιτικοποιημένους, και ένα εχθές σύνολο 2 - 0 σε μία βδομάδα.
Σε πρακτική βάση κέρδισαν για μια πενταετία οι πολιτικοποιημένοι οι οποίοι θα πλαισιώσουν, είτε θα πλαισιώσουν συγγενείς τους αποκομίζοντας οτιδήποτε. Στην ουσία βάση της αυξημένης αποχής και απαξίας βγαίνει ενα ουσιαστικό συμπέρασμα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι ανεξάρτητα γενιάς, αποδεδειγμένα πλέον που δεν μασάνε απο ......................... και ευχολόγια, φανφάρες και ...........................Είμαστε το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λάου, η πληθυσμού που απαξιώνει συνολικά το πολιτικό σύστημα με τα δεδομένα του σήμερα.Είσαστε μπίλιες, είσαστε χύμα, δεν σας πιστεύουν οι περισσότεροι, ουσιαστικά είναι θέμα χρόνου να βρεθεί το κατάλληλο Timing που κάποιοι και κάποιες απο εμάς θα έχουν τη διάθεση μελλοντικά δημιουργίας ενός πρότυπου, προτοπωριακού, σχήματος. ''Κάποιοι μου είπαν, μα καλά στη συνέχεια θα είσαστε και εσείς στο σύστημα. Δεν απάντησα γιατί δεν ήθελα να προχωρήσω την κουβέντα.'' Το κάθε σύστημα μπορεί να δημιουργηθεί ξανά απο μηδενική βάση. Ελπίζω κάποιοι και κάποιες να καταλαβαίνουν.Αναδημιουργία απο μηδενική βάση όλου του συστήματος.
Γνωρίζω οτι κάποιοι θα κάνουν μορφασμούς διαβάζοντας τα προηγούμενα, δεν πειράζει εισαστε εθισμένοι στις πρακτικές της μειοψηφίας των πολιτών πλέον. Πραγματικά μειοψηφίας που με τα δεδομένα του σήμερα, αύριο εάν δεν υπάρξει αναγέννηση όλου του συστήματος θα εκλέγεσται απο 10 ψηφοφόρους ενω Συνταγματικά καλείστε να εκπροσωπείτε, εκατομμύρια, η χιλιάδες. Το μήνυμα του λαού είναι σαφές, των περισσοτέρων. Δεν μετέχουμε, δεν μας κάνετε, δεν μας εκπροσωπείτε, δεν θέλουμε να σας γνωρίζουμε, η στηρίζουμε.
Τα ....................Μ.Μ.Ε που ευθύνονται σε τεράστιο βαθμό για το παρόν και για την σημερινή πολιτικοικονομική κατάσταση στη χώρα μας ''Εγώ τουλάχιστον απέχω μήνες, δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση, δεν ακούω ραδιόφωνα'' πέτυχαν τον σκοπό τους, βέβαια σταδιακά και αυτά θα αποτελούν παρελθόν. Όσο και να προσπαθείς να εναρμονιστής με το αύριο και κάνουν προσπάθειες βέβαια, κάποια στιγμή μελοντικά τα λεγόμενα κανάλια υψηλών τηλεθεάσεων σήμερα, θα είναι για τον .............. Αυτά δεν τα γράφω σήμερα για πρώτη φορά, αυτά άποτελούν τη βασικά μου ιδεολογία που μετέδιδα Ραδιοφωνικά πρίν απο πολλά χρόνια, και διαπιστώνω σταδιακά οτι ήταν απόλυτα βάσιμα.
Καλός η κακώς γίνομε κουραστικός, πρέπει όμως να υπάρξει γραφή, και απόδειξη ότι ο εγκεφαλός μου ο οποίος λειτουργεί με μοναδικό τρόπο στο Σύμπαν έχει μια μοναδική ιδιότητα βάση εκπαίδευσης  να αναδημιουργεί κύταρα όποτε το θελήσω ώστε να μπορώ να εναρμονιστώ απόλυτα στα δεδομένα της όποιας χρονικής περιόδου. Απλά, πεταξέ με στο 3.000 μ.χ ενω το σύνολο των ανθρώπων θα έχει ενα ουσιαστικό πρόβλημα αντίληψης μέχρι να μπορέσει να εναρμονιστεί δύσκολα, ενω μέσα σε μια ώρα θα εχω πετύχει να αντιλαμβάνομε απόλυτα τη λειτουργία όλου του συστήματος, της δεδομένης χρονικής περιόδου.
Όταν πραγματικά συμβαίνει αυτό απαξιώνεις το απαρχαιομένο σύστημα του σήμερα, και υπάρχουν πολλοί και πολλές που μπορεί να μετέχουν του συστήματος ενω δεν τους εκφράζει πλέον, απλά διαβιούν μέσω αυτού.
Είμαστε πολλοί και πολλές σαφώς πιο μπροστά απο το πεπαλαιωμένο σύστημα αυτής της χώρας.
Πρίν απο 6 χρόνια είχα φτιάξει μια ιστοσελίδα σε FLASH, και τον κώδικα, ωστε να εχω σε ψηφιακή μορφή αρκετά multimedia, Videoclip και άλλα, και διαπίστωσα πρόσφατα ότι μεγάλη πολυεθνική εταιρία κυκλοφόρησε ενα i........ που είναι απόλυτα αντιγραφή του κώδικα.Απλά αναρωτιέμαι αν παράλληλα η με καθυστέρηση κάποιοι άλλοι είχαν ακριβώς την ιδια ιδέα κώδικα, και οπτικής υλοποίησης, η υπήρξε αντιγραφή. Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα.
Θα κάνω ενα Capture Screen αύριο, η μεθαύριο, θα ανεβάσω το clip στο youtube, και θα κάνουμε κοινές διαπιστώσεις αντιγραφής η παράλληλης ετεροχρονισμένα ιδέας.
Είχα κάνει το λάθος να ανεβάσω για μικρό χρονικό διάστημα δοκιμαστικά το site, το οποίο πλέον το έχω σε DVD απο το 2004.

Συνεχίζεται...............................
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ''Ακομμάτιστοι Πολιτικοποιημένοι 2 - 0'' Βάση του Εκλογικού αποτελέσματος στη Γλυφάδα πολλοί πάγωσαν. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">