ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος (Είναι να θαυμάζει κανείς τη δεοντολογία που επικαλούνται οι δημοσιογράφοι)

Είναι να θαυμάζει κανείς τη δεοντολογία που επικαλούνται οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται σήμερα με τις πρόσφατες συλλήψεις και τις σχολιάζουν προσποιούμενοι τις αθώες περιστερές.

Σαν να μην ήταν οι ίδιοι που το καλοκαίρι του 2002 οργίασαν με τον δημόσιο διασυρμό και τη διαπόμπευση των τότε συλληφθέντων. Αναμεταδίδοντας ασμένως, ως τυφλή θεραπαίνιδα και όχι ως δομή ελέγχου της εξουσίας, όλα τα σε βάρος τους ψέματα που παρήγαν αδιάλειπτα η Αντιτρομοκρατική και οι ξένες Μυστικές Υπηρεσίες. Οικοδομώντας έτσι το προφίλ που χρειάζονταν για να καταδικαστούν σε βαριές ποινές από τα Δικαστήρια. Οι κύριοι αυτοί είναι συνένοχοι για το ότι ορισμένοι από μας έχουν καταδικαστεί σε βαρύτατες ποινές πολλαπλών ισοβίων. Χωρίς αυτούς τα Δικαστήρια δεν θα μπορούσαν να μας καταδικάσουν. Οντας ένας απ' αυτούς που βίωσε στο πετσί του αυτό το λιντσάρισμα και τις συνέπειές του, θ' αναφέρω μόνο μερικά απ' όσα μπορώ σήμερα να θυμηθώ παρ' ότι θα 'πρεπε να γραφτεί ένα ολόκληρο βιβλίο για το κατόρθωμα των κυρίων δημοσιογράφων. Οκτώ χρόνια φυλακή και 17 φορές ισόβια, με κύρια στοιχεία τη δημοσιογραφική αγυρτεία, μου δίνουν αυτό το δικαίωμα.

Εγραφαν και έλεγαν κατά κόρον ότι, όταν έγινε η έκρηξη στον Πειραιά βρισκόμουν απέναντι σε μια εκκλησία όπου γινόταν κάποιος γάμος, μεταμφιεσμένος σε αστυνομικό, απ' όπου διηύθυνα την επιχείρηση τοποθέτησης της βόμβας. Και όταν ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας στον Βύρωνα εμφανίστηκε αυθόρμητα και δήλωσε ότι βρισκόμουν όλο το βράδυ με τη σύντροφό μου στην ταβέρνα του και ότι δεν τηλεφωνούσα σε κινητό, δημοσιογράφοι όχι μόνο το απέκρυψαν, αλλά επιπλέον διέδιδαν ότι ο ιδιοκτήτης με κάλυπτε με ψέματα επειδή ήταν φίλος μου!

Εγραφαν ότι τηλεφώνησα από έναν τηλεφωνικό θάλαμο της πλ. Κλαυθμώνος σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων τρεις μέρες πριν συλληφθώ, ενώ το τηλεφώνημα πράγματι είχε γίνει, αλλά απ' τους Λειψούς. Φαίνεται ότι η παρουσία μου στους Λειψούς δεν ταίριαζε με την εικόνα του αρχηγού, παρ' ότι με συνέλαβαν εκεί.

Δημοσιογράφος έγραφε ότι με συνέλαβαν μετά από αξιοποίηση της πληροφορίας, ότι μετέφερα το αυτοκίνητό μου με το πλοίο της γραμμής σε λιμάνι που ήταν το πρώτο μετά την Πάτμο. Σ' αυτή τη φράση υπάρχουν δύο χοντρά ψέματα. Πρώτον, ποτέ δεν μετέφερα αυτοκίνητο στους Λειψούς, όπως μπορεί οποιοσδήποτε να το διαπιστώσει ακόμη και σήμερα ρωτώντας τους κατοίκους. Δεύτερο, οι Λειψοί δεν ήταν τότε δεύτερο λιμάνι, αλλά το τέρμα. Γιατί δεν ήταν το πλοίο της γραμμής Δωδεκανήσου που τους εξυπηρετούσε, αλλά το πλοίο της Σάμου, που μια φορά την εβδομάδα, σαν άγονη γραμμή, έκανε μια προέκταση από το Βαθύ στους Λειψούς, που ήταν τέρμα και αφετηρία της επιστροφής. Ούτε αυτό δεν ελέγξανε οι φωστήρες της παραπληροφόρησης. Γιατί γράφτηκε αυτό το ψέμα; Μα για να αποκρύψουνε ότι με είχαν χρίσει αρχηγό τουλάχιστον 2 χρόνια πριν, από την αντιστασιακή μου δραστηριότητα κατά της χούντας και όχι από στοιχεία για την υποτιθέμενη δράση μου στη 17Ν και ότι με παρακολουθούσαν για τουλάχιστον 6 μήνες πριν με συλλάβουν.

Ο ίδιος δημοσιογράφος έλεγε ότι παρακολουθούσα ξένα κανάλια και ότι με τον κομπιούτερ μου ετοίμαζα φακέλους μεγαλοεπιχειρηματιών απ' το Internet. Οταν απάντησα ότι εγώ δεν είχα κεραία ώστε να έχω λήψη ξένων καναλιών κι ότι ο κομπιούτερ μου ήταν άδειος, απάντησε σαν ατάραχος δεοντολόγος: «Ε, καλά τώρα, το έκανε απ' τον κομπιούτερ της γιάφκας». Μετά από μήνες, που με βγάλανε απ' την απομόνωση στη φυλακή και συνάντησα τους συγκρατούμενούς μου, έμαθα ότι ο κομπιούτερ που είχανε δεν είχε σύνδεση με το Internet κι ότι απλώς γράφανε εκεί! Δηλαδή κι εδώ ψέματα. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά απ' αυτά τα καραμπινάτα ψέματα ο δεοντολόγος μας μεσουρανεί σήμερα ως διευθυντής πρωινής εφημερίδας και σε τηλεοπτικό κανάλι.

Αλλος έγραφε ότι ο πατέρας μου ήταν συνεργάτης της χούντας του '67. Αποσιωπώντας, βέβαια, το γεγονός ότι ο πατέρας μου πέθανε τον Γενάρη του '65. Κι ότι σ' όλη του τη ζωή υπήρξε αγωνιστής και είχε γλιτώσει την εκτέλεση απ' τις σταλινικές Τσεκά στη Βαρκελώνη στον εμφύλιο, όπου συνελήφθη το '36, αγωνιζόμενος μέσα από τις γραμμές του αριστερού ΠΟΥΜ του Αντρέας Νιν.

Αλλος έλεγε ότι είμαι δισεκατομμυριούχος, αφού είχα ένα δισ. δρχ. σε καταθέσεις απ' τις ληστείες στις τράπεζες. Αποσιωπώντας ότι η σύντροφός μου χειρουργήθηκε στο Δημόσιο, στην ογκολογική κλινική της οδού Ασωπίου, όπου έκανε και χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία για τη σοβαρή ασθένεια που είχε. Παρουσίαζαν και συνεχίζουν και σήμερα να παρουσιάζουν το σπίτι της στους Λειψούς σαν βίλα, ενώ το επίσημο, αλλά και πραγματικό εμβαδόν του είναι 96 τ.μ.

Αλλος τηλεαστέρας μεγάλου καναλιού έγραφε σε πρωινή εφημερίδα ότι τόσο εγώ όσο και ο Τζωρτζάτος -τον οποίο η εφημερίδα του αποκαλούσε «πρώτο πιστόλι της 17Ν»- έχουμε δολοφονήσει τουλάχιστον 8 ανθρώπους ο καθένας μας! Και όταν και στις δύο δίκες αποδείχθηκε ότι εγώ μεν δεν είχα συμμετάσχει με φυσική παρουσία ούτε καν σε μία ενέργεια της 17Ν, σύμφωνα μάλιστα και με το κατηγορητήριο, για δε τον Τζωρτζάτο τουλάχιστον για τη σημαντικότερη ενέργεια, αυτή του Μομφεράτου, όπου έχει καταδικαστεί σε 2 φορές ισόβια, αποδείχθηκε πια ότι όχι μόνο δεν πυροβόλησε, αλλά ότι δεν ήταν καν παρών στην επίθεση, η εφημερίδα του και το κανάλι, σαν πραγματικοί πατριάρχες της δεοντολογίας, το κάνανε γαργάρα.

Γαργάρα έκαναν επίσης σχεδόν όλα τα ΜΜΕ την υπόθεση του ψευδομάρτυρα που είχαν κουβαλήσει στην υπόθεση Μομφεράτου και που δήθεν με αναγνώριζε, ότι μόνος μου, με ένα αγροτικό φορτηγάκι, έπαιζα διευθυντικό ρόλο. Ενώ ήταν ολοφάνερο ότι ήταν ψευδομάρτυρας, αφού άλλα είχε καταθέσει το '86 κι άλλα έλεγε το 2002 για να με «αναγνωρίσει», ούτε ένας δημοσιογράφος δεν τόλμησε να ψελλίσει ότι δεν ήταν αξιόπιστος. Αντίθετα, όταν κατέθεσε στο Δικαστήριο, το σύνολον του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου θριαμβολογούσε με πηχυαίους τίτλους. «Αναγνώρισε τον Γιωτόπουλο για αρχηγό», «Πανικοβλήθηκε ο Γιωτόπουλος», «Αποδείχθηκε ότι είναι αρχηγός» κ.λπ. Κι όταν 2 μήνες μετά, ένας απ' τους συνεργαζόμενους συγκατηγορούμενους, μη μπορώντας να πει ψέματα σ' αυτό το σημείο, γιατί κινδύνευε ν' αποκαλυφθεί, κατέθεσε ότι όσα ισχυρίστηκε ο ψευδομάρτυρας ήταν ανακριβή γιατί ο Γιωτόπουλος δεν ήταν εκεί, αυτομάτως μουγκάθηκαν όλοι. Σχολίασαν την κωλοτούμπα οι δεοντολόγοι; Αστεία πράγματα. Λες και δεν είχε γίνει τίποτε!

Η γαργάρα όμως δεν σταματάει εδώ. Ο Σάββας Ξηρός έγραψε μέσα στη φυλακή ένα βιβλίο, που εκδόθηκε το 2006 με τίτλο: «Η μέρα εκείνη...». Σ' αυτό για πρώτη φορά περιγράφει με λεπτομέρειες πώς, ενώ βρισκόταν κατάκοιτος στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού τον Ιούλη του 2002, οι ανακριτές του αστυνομικοί, αλλά και ο Εισαγγελέας τού υπαγόρευσαν και του απέσπασαν τις προανακριτικές καταθέσεις του. Με τη χρήση φαρμάκων, απειλών, υποσχέσεων, με την εξαπάτησή του. Δινόταν μια απάντηση στο επίμαχο ζήτημα των προανακριτικών απ' αυτόν που υποτίθεται ότι ήταν ο συντάκτης τους. Και δεδομένου ότι πολλοί καταδικάστηκαν με βάση αυτές τις προανακριτικές, τίθεται σε αμφιβολία η νομιμότητα της καταδίκης. Περιμένετε, λοιπόν, λογικά να σχολιάσουν αυτό το τεράστιο ζήτημα αρχών που προκύπτει οι αγνοί ιδεολόγοι δημοσιογράφοι και ν' ασχοληθούν μ' αυτό; Γελιέστε. Ούτε ένας τον αριθμό δημοσιογράφος δεν αναφέρθηκε σ' αυτό το βιβλίο και τις αποκαλύψεις του. Ούτε ένας δεν ανέφερε καν την ύπαρξή του, αφού το περιεχόμενό του δεν αποτελεί είδηση γι' αυτούς.

Παράλληλα, όμως, με τη γαργάρα, η δεοντολογία επιτάσσει και την καθαρή λογοκρισία, το ψαλίδι. Αυτό διαπιστώσαμε με τον δικηγόρο μου το 2006, όταν στη διάρκεια του δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου ζητήσαμε απ' τον τηλεοπτικό σταθμό την κασέτα της περιβόητης συνέντευξης που είχε χρησιμοποιηθεί σαν τεκμήριο εναντίον μου. Οταν την ακούσαμε, μείναμε εμβρόντητοι. Η κασέτα έλεγε τα αντίθετα, αφού με αθώωνε και δικαίωνε τον Τζωρτζάτο και ο δεοντολόγος δημοσιογράφος την είχε λογοκρίνει σε δύο σημεία, που είχε αποσιωπήσει. Στο ένα ρωτάει τον Σάββα αν ο Γιωτόπουλος αποφάσιζε και ο Σάββας απαντά καθαρά «όχι, αποφασίζαμε όλοι μαζί». Στο δεύτερο λέει ότι την προανακριτική του Τζωρτζάτου την έφτιαξε αυτός με ψέματα κι ότι ο Τζωρτζάτος είναι ο μόνος που έφαγε πολύ ξύλο για να την υπογράψει. Αυτή την άθλια λογοκρισία-απάτη τη γνώριζαν οι δημοσιογράφοι και την είχαν όλοι αποκρύψει επί 4 χρόνια. Κι όταν την καταγγείλαμε με τον Τζωρτζάτο στο Δικαστήριο, ούτε ένας δημοσιογράφος δεν είπε λέξη γι' αυτή την τρισάθλια απάτη, προς δόξα της δεοντολογίας τους.

Ανάλογου τύπου λογοκρισία έκανε κι άλλος. Στη διάρκεια του δευτεροβάθμιου, δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα ολόκληρη η δήλωσή μου στο Δικαστήριο, εκτός από μια μικρή παράγραφο, που η Διεύθυνση έκρινε σκόπιμο να λογοκρίνει. Θα την αναφέρω γιατί είναι εύγλωττη. Αναφερόμενος στα τεκμήρια εναντίον μου, έλεγα ότι παρ' ότι τα αμφισβητώ, εντούτοις σαν τέτοια δεν είναι ικανά για να με καταδικάσουν με αυτά. Και παρέθετα ένα πρόσφατο ιστορικό παράδειγμα. Αυτό λογοκρίνανε. Ελεγε: «Τέλος, πιο πρόσφατα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο διάσημος Αμερικανός αθλητής Ο' Τζέι Σίμσον που κατηγορήθηκε για διπλή ανθρωποκτονία, της συζύγου του και του εραστή της, με πειστήρια τα αποτυπώματα και δείγμα DNA στο όπλο και στη σκηνή του εγκλήματος, αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών».

Πέρσι, στις 9 Μαΐου, ένας πρώην διπλωματικός υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας έδωσε συνέντευξη σε μια καθημερινή εφημερίδα. Είπε ότι μελετάει σοβαρά την υπόθεση της 17Ν, ότι γράφει βιβλίο κι έδωσε ορισμένα απ' τα συμπεράσματά του. Ανάμεσα σ' αυτά λέει με τον τρόπο του ότι ο Γιωτόπουλος δεν ήταν αρχηγός, ότι ο Τζωρτζάτος δεν είχε το ψευδώνυμο που του αποδόθηκε, ότι δεν ήταν αυτός που πίστευαν. Οτι έχει ηθικό πρόβλημα για το αν θα έπρεπε να δημοσιεύσει το βιβλίο του πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης στον Αρειο Πάγο, γιατί μπορεί να προβληματίζονταν οι δικαστές και να οδηγούνταν «στην αθώωση ορισμένων για συγκεκριμένα εγκλήματα», υπονοώντας σαφώς, τουλάχιστον τους Γιωτόπουλο και Τζωρτζάτο. Ποτέ μέχρι σήμερα κανένας Ελληνας δημοσιογράφος δεν είχε γράψει τίποτε παραπλήσιο που να έρχεται σε σύγκρουση με την επίσημη άποψη. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς, με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, να ξεσπάσει κάποια συζήτηση, να υπάρξουν σχόλια. Κι εδώ όμως η δεοντολογία πήγε περίπατο. Ούτε ένας δημοσιογράφος μέχρι σήμερα δεν είπε ούτε μία λέξη γι' αυτή τη συνέντευξη που συνιστά χαστούκι για όσους διέπρεψαν το 2002.

Ολα όσα ανέφερα παραπάνω καταρρίπτουν τη στερεότυπη ένσταση του συρμού, ότι δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ.λπ. Σε όσους επιμένουν, θέτω το εξής ερώτημα: Είναι δυνατόν η σημερινή αποτυχία του πολιτικού συστήματος που συνιστά η προσφυγή στο ΔΝΤ ν' αφήνει αλώβητο το μιντιακό σύστημα; Οχι βέβαια. Απέτυχε παταγωδώς κι αυτό. Γιατί αν είχε επιτελέσει το έργο του στοιχειωδώς, του ανεξάρτητου ελέγχου της εξουσίας, της μη κομματικής κριτικής, η χώρα δεν θα 'φτανε στη σημερινή κατάντια. Οντας σε στενή διαπλοκή με το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, είναι και αυτό βυθισμένο στη διαφθορά και έχει μετατραπεί σε ένα γιγαντιαίο παπαγαλάκι της εξουσίας, ένα εξαπτέρυγό της. Εχει χρεοκοπήσει ηθικά και είναι τελείως αναξιόπιστο. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι πρωτοστάτησαν στις διάφορες αθλιότητες απ' αυτές του 2002 μέχρι τις περσινές, προπέρσινες, είναι σήμερα οι λαμπροί αστέρες του. Οι εντάξει δημοσιογράφοι είναι ελάχιστοι, ούτε το 5% σε κάθε ιδιαίτερο χώρο. Είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Οσα λοιπόν διαρρέει σήμερα η Αστυνομία μέσω των δημοσιογράφων, όχι μόνο δεν πρέπει κάποιος να τα παίρνει τοις μετρητοίς, αλλά αντίθετα οφείλει να τα αντιμετωπίζει με πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα. Ιδιαίτερα, μάλιστα, σήμερα που η πολιτική ηγεσία της είναι η ίδια με αυτή του 2002.

Τελειώνοντας, θα αναφερθώ σε δύο συμβάντα του 2002, που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, αλλά δείχνουν το ποιόν των ανθρώπων και τις μεθόδους των. Αστυνομικός ρεπόρτερ πρόεδρος, κάνοντας τηλεοπτικό ρεπορτάζ δήλωνε με το γνωστό του ύφος: «Οταν αντίκρισα στο Δικαστήριο τον Γιωτόπουλο πάγωσε το αίμα μου». Αλλος αστυνομικός συντάκτης χρησιμοποίησε στο εξώφυλλο του βιβλίου του, για την υπόθεση της 17Ν, οικογενειακή μου φωτογραφία που «άγνωστοι» είχαν κλέψει απ' το σπίτι της αδελφής μου, όπου είμαι 5χρονο παιδί με τον πατέρα μου στην Ακρόπολη.

Φυλακές Κορυδαλλού 23 Απριλίου 2010

Αλέκος Γιωτόπουλος

''Εγω τους αποκαλώ Δημόσια κ.................ς, και εχω όλα τα πειστήρια ενημέρωσης πρός αυτούς χωρίς να πουν δημόσια μια λέξη. Αυτοί που δεν υπήρχαν στα ερτζιανά της Αθήνας, όταν μετέδιδα για όλη τη χώρα και βαλκάνια απο τη δεκαετία του 70, καθώς και οτι δεν εδωσαν ουτε μια φορά ένα αγώνα ώστε να υπάρξουν ιδιωτικά μέσα, και χθές και σήμερα άλλοι κατηγορία υπονομευτών οι ''ιδιοκτήτες'' τους θέτουν σε διευθυντικές και άλλες θέσεις(''Άλλη κατηγορία υπονομευτών''). Απαδεδειγμένα είναι υπηρέτες, και λιβανιστήρια της Διαπλοκής και φυσικοί δημιουργοί αυτής καθώς και χρηματοδότες και υποστηρικτές ανάξιων και απατεώνων πολιτικών και κομμάτων, και το αντίστροφο.''

''Είναι τα λεγώμενα πληρωμένα χέρια και στόματα που παραπληροφορούν, και με σωρεία ψεμάτων χειραγωγούν κατευθυνόμενα και οχι βάση της αλήθειας τους πολίτες.''

''Ο σεβασμός και το πλαίσιο σεβασμού της αξιοπρέπειας είναι πάντα αμοιβαίος κανόνας.Δεν υπάρχει ενδεχώμενο ισχύος μονόπλευρα.Εννοώ οτι ουδέποτε πολιτικοί οι οποίοι ήρθαν στήν Αθήνα απο τα γκράβαρα πρόσφατα, και βάση του ότι ήταν κομματόσκυλα πλαισίωσαν θέσεις αρμοδίωνΥπουργών και μη σεβόμενοι το Σύνταγμα και το νομικό πλαίσιο σε ισχύ.Δεν θα γράψω οτι είναι είναι πληρωμένοι απο τα διαπλεκόμενα εις βάρος της Δημοκρατικότητας του χώρου και καταπατητές κάθε έννοιας Δημοκρατίας. Αυτή είναι λαικιστικη προσέγγιση, απλά ανευθυνοι, επιπόλαιοι, ρηχοί, και βολεμένοι με τα ισχύοντα που τους εξυπηρετούν και το αντίστροφο.Όπως και δημοσιογράφοι που ουδέποτε έδωσαν ενα αγώνα ύπαρξης μέσων Μ.Μ.Ε ενω με μεγάλη διάθεση μπορούν να γίνονται οι ρυθμιστές διαμορφούμενης άποψης των πολιτών. Καθώς και οι αρμόδιοι των ελενχώμενων εξουσιών που ενω γνώριζαν και γνωρίζουν το πλαίσιο συνολικής λειτουργίας κλείνουν τα μάτια μόνο πρός την εκάστοτε πολιτική εξουσία, άλλη κατηγορία ανεύθυνων και λίγων στις θέσεις πλαισίωσης στη χώρα μας,είναι βασικοί συνεργοί των φαινομένων Διαπλοκής των Μ.Μ.Ε.''

'' Οι περισσότεροι των πολιτών δεν θα αφυπνιστούν ποτέ απο το δέσιμο που έχουν με το χαζόκουτο (tv) δένονται σε ασύμετρο βαθμό με την παρουσιαζόμενη εικόνα και οχι την πραγματική των παρουσιαστών. Οι πολίτες Δένονται με το πλαίσιο ευγένειας και σεβασμού υποτίθεται των πολιτών, ''τηλεθεατών'' απο αυτούς, ενω στήν ουσία είναι πληρωμένα τομάρια, ψεύτες, και θρασύδειλοι.Ακόμα και σήμερα μετά απο μια εικοσαετία οι περισσότεροι/ες κοιμούνται, πιστεύουν τον κάθε υποδιέστερο του καραγκιόζη και τα λεγωμενά του.Το είπε ο τάδε είναι έτσι, ε..... λοιπόν να διασταυρώνεται την οποιαδήποτε πληροφορία και εν συνεχεία να την πιστεύεται η διαδίδεται σε άλλους/ες. Το εχω κάνει πολλές φορές το συγκεκριμένο test και πάντα πιάνει ακόμα και σήμερα.''

''Διασταύρωση πληροφορίας σημαίνει σε αρκετές των περιπτώσεων να έχω η έχεις προσωπική εικόνα και άποψη, οχι του κάθε πληρωμένου .................''

''Αυτό που λέγεται ραδιοφωνία τηλεόραση, είναι το μεγαλύτερο αγκάθι και παράλληλα σκάνδαλο της χώρας μας.Σκατά δημόσιοι λειτουργοί και δημοσιογράφοι απο τον καλύτερα αμοιβόμενο μέχρι τον τελευταίο δεν εχουν τα κότσια να γράψουν η να πούν δημόσια το πλαίσιο απο τη δεκαετία του 70 μέχρι σήμερα του χώρου τον οποίο πλαισιώνουν.Συγκεκριμένα κάποιοι στο παρελθόν μου είχαν πει οτι μπορούμε να γράφουμε η να λέμε δημόσια σειρά απο γελοία θέματα ακόμα και μαλακίες εκτός ενός θέματος που να αφορά τα αίτια του φαινομένου Διαπλοκή, Μ.Μ.Ε, και ο ρόλος της πολιτικής, πολιτικών, και χειραγώγησης των ''προβάτων επι σφαγή'' ψηφοφόρων.''

Το υπογράφω, και καλούνται δημόσια να με διαψεύσουν.

Δεν υπήρξα διάσημος, ούτε θα γίνω απλά είμαι:

''Ο Πρωτεργάτης της Ιδιωτικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης,

Γιάννης Κουρδομένος

''Πρωτεργάτης μπορεί να αποκαλείται μόνο αυτός οι αυτοί που έχουν τα πειστήρια, κανείς άλλος.''

''Τέλος η ανάρτηση αυτή όπως και άλλες που θα ακολουθήσουν είναι βάση ζήτησης πολιτών που διαπιστώνω οτι ενδιαφέρονται για τα μέλη της 17Ν. Και να θυμίσω σε κάποιους την κυκλική διαδρομή όλων των φαινομένων σε Συμπαντικό επίπεδο. Βασικά εξαρτάται απο τους αρμοδίους και την πολιτική τους.''

.Πάντα αυτολογοκρίνομαι και σβήνω αρκετές ύβρεις ενω δεν θα έπρεπε βάση αυτών που γνωρίζουμε. Το κάθε μαλακισμένο με μπαμπά γλύφτη η κομματόσκυλο να παίρνει σειρά απο βεβαιώσεις λειτουργίας μέσων, ενω τα ίδια τομάρια πολιτικοί, αρμόδιοι διορισμένοι, και πλαισιωτές εξουσιών στερούν το ψωμί και δικαίωμα στήν εργασία ''Ανθρώπινα δικαιώματα'' επι σειρά ετών στόν Πρωτεργάτη ενός χώρου στήν ίδια του τη χώρα.''Εαν δεν υπάρξει άμεσα το ενδιαφέρων σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα μόλις αναλάβουν, θα τα πούμε. Εσεις μπορεί να ξεχνάτε εύκολα εγώ ποτέ, και κάποια στιγμή τα λαμόγια πρέπει να μας πουν για ποιό λόγο στέλνουν την αντιτρομοκρατική σε περιπτώσεις ραδιοφωνίας, και για ποιό λόγο στοχεύουν με πιστόλια ένοπλοι ηλικιωμένους παραβιάζωντας οικογενειακό Άσυλο ανέξάρτητο του χώρου λειτουργίας.
ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ Η ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ.''
''Τι εχετε προσπαθήσει να αποδείξετε οτι είσαστε υπηρέτες συνολικά της Διαπλοκής, η των απατεώνων πολιτικών σας; Gλύφετε το χεράκι που σας ταίζει, η μήπως αυτό που αναξιοκρατικά σας διορίζει;
Αύριο ελπίζω να μην υπάρχει έστω ενα σκουλήκι που θα πει δημόσια, εγώ δεν γνώριζα.Τα πέρασα όλα καθαρά και Δημόσια. Και να μην νομίζετε οτι εχω βάλει τη συγκεκριμένη ανάρτηση και τα γράφω, υπάρχουν σε σειρά αναρτήσεων.''
''Πολιτικά σκουλήκια που πλαισιώσατε τις θέσεις αρμοδίων χωρίς να έχετε ουτε το ένα χιλιοστό των γνωσεών μου και αποδείξατε βάση των όσων ισχύουν οτι είσαστε το λιγότερο αυτό που σας αποκαλώ.Πολιτικοί και ραδιούργοι Δημοσιογράφοι είναι τα μεγαλύτερα ερπετά αυτής της χώρας και πρέπει να ξεβρωμίσουμε. Απλά η αποψή μου, εσυ να σέβεσαι και να προσκυνάς το χαζοκουτό σου και τις αποδεδειγμένα υπονομευτικές τακτικές τους διότι ποτέ δεν υπήρξαν διαχρονικά υποστηρικτές των δημοσίων δηλώσεων τους, τις οποίες ανασκευάζουν απο καιρό εις καιρούν ως παρθενομυξιάρες.''
''Θα δεχτώ με χαρά τουλάχιστον 20 εις εισόβια αρκεί να έχουμε ξεβρωμίσει τουλάχιστον απο 150 υπονομευτές, για πέντε η δέκα τουλάχιστον εγώ δεν βγάζω εισόβια.Το δικό μου μπάμ θα γίνει μία φορά._''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλέξανδρος Γιωτόπουλος (Είναι να θαυμάζει κανείς τη δεοντολογία που επικαλούνται οι δημοσιογράφοι) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">