ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αρκετά με τους ''ανεύθυνους'' εκπροσώπους στη Γλυφάδα.

Είμαι σαφής, ξεκάθαρος και περιμένω Δημόσια όπως λειτούργησα και λειτουργώ ο νέος Δήμαρχος Γλυφάδας να αναλάβει των ευθυνών του.

Εσάς καλώς η κακός σας εκλέξαμε. Εμένα κ.Κόκκορη δεν με συμπεριέλαβες στον συνδυασμό ως όφειλες, βάση της επιλογής σου και βάση της Δεσμευσής σου Περιμένω. Και περιμένω όπως και πολλοί/ες άλλοι Δημόσια να αναλάβεται των ευθυνών σας.

Glyfadaweb 2010

ΥΓ : Είμαι σίγουρος οτι γνωρίζετε με επάρκεια τι έχουν τελέσει εις βάρος μου.
Και εάν θέλετε υπεραπλουστευτικά δεν θα πληρώνουμε ανεύθυνους και ανεύθυνες εκπροσώπους οι οποίοι είναι σε πολλές των περιπτώσεων  συνταξιούχοι, και σε αυτή τη Πόλη επι σειρά ετών καταχρηστικά να δέχωμε τη μια κατάσχεση μετά την άλλη, με αποτέλεσμα τη φυσική μου εξόντωση.
Δεν σέβομε πλόν κανένα Δημόσια δηλώνω ότι σύντομα εάν δεν αναλάβετε των ευθυνών σας ώστε βάση της συνειδητής μου επιλογής εργασίας που μου στερούν καταχρηστικά τα τελευταία χρόνια, πρίν πεθάνω, θα πεθάνετε πρώτοι.
ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΕΓΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Εαν θέλετε επειδή γνωρίζω οτι το δημοσιευμα (ανάρτηση) θα διαβαστεί απο πολλούς/ες μπορείτε να μου κάνετε μήνυση. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Περιμένω.
Τέλος επειδή η ανάρτηση είναι live και συμπληρώνεται τώρα σταδιακά οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά είναι υποχρεωμένοι να μεριμνήσουν άμεσα για χρόνια τοπικά ζητήματα πολιτών, και οχι για ανούσιες μελλοντικές υλοποιήσεις που μπορεί να μην υπάρξουν ποτέ.

Πρώτη Προτεραιότητα για τον σημερινό Πρωθυπουργό που πλήν απο ψεύτη θα καθυβρίζω και καταγγέλω καθημερινά διότι τον ενημέρωσα ''πρώτα ο ΠΟΛΙΤΗΣ?'' , για αμέλεια καθήκοντος, και φυσικό υποστηρικτή κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Πολίτη απο μια ευνοούμενη Δημοκρατική χώρα κατά των πολιτών με δόλο ως πρός την φυσική τους εξόντωση.

Εν αντιθέση και του σημερινού Πρωθυπουργού, και πολλών σε τοπικό επίπεδο δεν βρήκα τίποτα έτοιμο, και παλεύω μόνος μου κατά ολόκληρου του συστήματος, το οποίο υπηρετεί την Διαπλόκή . Που είσαστε μια φορά τόσα χρόνια που γνωρίζω σε άλλες περιπτώσεις την υποστηριξή σας; Ποιόν εκπροσωπείτε σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα;

Πρίν τις χαρές και τα πανηγύρια να αναλάβεται των ευθυνών σας, ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ. ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

''Και μην υπάρξει παρερμηνεία αυτών που έγραψα.''

''Τουλάχιστον πέτυχα ενα χτύπημα, και οχι πετύχατε οι της ''Δυνατής Γλυφάδας'' κατά ενός μέρους της Διαπλοκής.''

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αρκετά με τους ''ανεύθυνους'' εκπροσώπους στη Γλυφάδα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">