ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!

Εκατοντάδες E-MAIL φτάνουν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και στολίζουν ανάλογα κάποιους από τους Γλυφαδωσωτήρες που θέλουν να επανεκλεγούν για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους όπως διαβάζουμε στα προεκλογικά τους φυλλάδια.
Αιτία της αγανάκτησης πολλών συνδημοτών μας είναι η ανυπαρξία έστω κάποιας υποτυπώδους δημοτικής ιστοσελίδας που θα ενημερώνει επίσημα για την ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων τους ενδιαφερομένους Γλυφαδιώτες.

Εμείς τώρα τι να πούμε. 4 χρόνια φωνάζουμε αλλά η ανύπαρκτη διοίκηση και όσοι πέρασαν από τα Αντιδημαρχιακά πόστα είχαν προφανώς στρέψει αλλού τα ενδιαφέροντα τους.

Είναι κρίμα όταν και η τελευταία κοινότητα της Ελλάδας να διαθέτει ενημερωτική ιστοσελίδα και η πλουσιοπροικισμένη Γλυφάδα να βρίσκεται στην ηλεκτρονική ανυπαρξία.

Δεν κατηγορούμε τον απερχόμενο και unic περίπτωση Θεοδωρόπουλο αλλά ενώνουμε μαζί με τους αγανακτισμένους δημότες την φωνή μας ενάντια στην νομενκλατούρα του γραφείου τύπου και ενημέρωσης και των πολιτικών τους προϊσταμένων που θέλουν να ζει η Γλυφάδα στην δεκαετία του 60. Ντροπή σας ανάλγητοι χαρισματικοί πισωγυρισματίες.

korner.gr

Αυτά που γράφει το korner τα έλεγα ραδιοφωνικά πολλά χρόνια πρίν υπάρξει, έκτοτε πέρασαν αρκετές διοικήσεις απο την Γλυφάδα. Είναι προφανές ότι όλα υπαγορεύονται απο τα σκοτεινά πολιτικά κέντρα εξουσίας που έκλεισαν όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Πόλη μας ακόμη και την μία ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας για να εμπαίζουν τους πολίτες και να κλέβουν πλαισιώνοντας το μέλλον και τη μετεξέλιξη όλων μας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ : Τα email αναγνωστών πρέπει να δημοσιοποιούνται ακόμα και εάν είναι υβριστικά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">