ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ντόρα Μπακογιάννη - σύμφωνο αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων

Ανάγκη να προχωρήσουν ταχύτατα οι μεταρρυθμίσεις

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συζήτησε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για την οικονομία και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Η Ν. Μπακογιάννη επανέλαβε την πρόταση της ΔΗ.ΣΥ. για ένα σύμφωνο ανάπτυξης και αλληλεγγύης.

Μετά τη συνάντηση η κα. Μπακογιάννη ανέφερε ότι «ενημερώθηκα από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλο, για τις απόψεις του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ιδιαίτερα τώρα ενόψει του προϋπολογισμού.

Νομίζω ότι υπάρχει μια ευρύτερη συμφωνία για την ανάγκη να προχωρήσουν ταχύτατα οι μεταρρυθμίσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές, έτσι ώστε να μπορεί να στηριχθεί η ελληνική οικονομία και να προχωρήσει στη δεύτερη φάση της ανάπτυξης.

Εμείς η "Δημοκρατική Συμμαχία", έχουμε προτείνει ένα σύμφωνο ανάπτυξης και αλληλεγγύης το οποίο είναι απαραίτητο μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων αλλά και των ''κοινωνικών εταίρων''. Ελπίζουμε ο στόχος της εθνικής συνεννόησης να καταστεί εφικτός έτσι ώστε από κοινού να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση».

''Προσωπικά θεωρώ οτι πρέπει να υπάρξει ενα σύμφωνο αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών και των κομμάτων προς είσοδο στο κοινοβούλιο Ντόρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα φάτε τα μουτράκια σας.''

''Κάποια στιγμή να αποσαφηνίσεις δημόσια κ.Μπακογιάννη οταν αναφέρεις  ''κοινωνικών εταίρων'' τι ακριβώς εννοείς.Πολυεργολάβους του Δημοσίου, καναλάρχες, εκδότες, χρημοτοδότες, η τους ψηφοφόρους;''

''Επίσης περίμενα σε πρώτη προτεραιότητα το ''κοινωνικών εταίρων'' και εν συνεχεία '' μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων''.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ντόρα Μπακογιάννη - σύμφωνο αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">