ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πετρούλα Κωστίδου νεο DVD απο την Sirina που έβγαλε το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.


Mετά την δημοσιευση αυτης της ανάρτησης εχουν αλλάξει πολλά, ο Δημήτρης Σειρηνάκης εγινε εκδότης ενημερωτικής εφημερίδας και σύντομα περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις Επιπέδου ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, διαφώτισης,και αναβάθμισης των όσων ισχύουν, με τις επόμενες φάσεις υλοποιήσεων.

Σε μια χώρα που διαχρονικά υπάρχει το μοντέλο χειραγωγούμενης και δέσμιας σε συγκεκριμένα συμφέροντα Ενημέρωσης, με ουσιαστικά κίνητρα που δεν πληρούν τις προδιαγραφές χρήσης των δημοσίων αγαθών, πρέπει να υπάρξουν σειρά καινοτόμων και επαναστατικών υλοποιήσεων που θα έρθουν σε ευθεία ρήξη με κατεστημένα συντήρησης ελλειπούς Δημοκρατίας.

ΥΓ: Μετά τη παραγωγή με την Πετρούλα προτείνω στόν Δημήτρη Σειρηνάκη την υπερπαραγωγή σε 3D ''Η ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ'' και αμέσως μετά το επόμενο βήμα δημιουργίας του πρώτου  3D Ελληνικού ψηφιακού πειρατικού ελεύθερης λήψης καναλιού αισθησιακών ταινιών,  με ωραίες υπάρξεις στήν παρουσίαση ειδήσεων και ταινιών.

Είναι γνωστό οτι πολλά χρόνια εκπαίμπουν πειρατικά μέσα, άλλωστε βάση αυτών που γνωρίζουμε ως πράξη πολιτικών στα τέλη της δεκαετίας του 80 στην Αττική, βλέπε: Μήτσο&Τάκης, εχουμε τα πολιτικά, τα διαπλεκόμενα, τα ημινόμιμα, τα ημιπαράνομα, των κομμάτων, του συστήματος, του κράτους, των διαόλων, των πολυεργολάβων, των πολυεκδοτών, των εφοπλιστών, των ομίλων, των σκύλων, την ανοχή και συγκάλυψη απο το σύνολο των δήθεν δημοκρατικών εξουσιών του οίκου ανοχής, των ανάξιων αρμοδίων αναρμόδιων,  κ.α.

Είναι γνωστό οτι τα περισσότερα μέσα πολιτικά και πειρατικά είναι, δεν πληρούν το βασικότερο, τους όρους χρήσης δημοσίου αγαθού.

''Γουστάρω πάρα πολύ το μοντέλο γυμνής ειδησειογραφίας, ίσον την απόλυτη Αλήθεια αυτό που δεν συμβαίνει και συντρέχουν πολλοί γνωστοί λόγοι.

'' Πρέπει να ξεφύγουμε απο τα στερεότυπα και το αποκαλυπτικό καθημερινό δελτίο ειδήσεων να είναι πράγματι η γυμνή αλήθεια. Θεωρώ οτι εχει έρθει ο κατάλληλος χρόνος δημιουργίας ενός μέσου, οχι απλά μιας εκπομπής.''
  • Η πρόταση ισχύει γιατί υπάρχει τεράστια καθημερινή επισκεψιμότητα πρέπει ο sirinakis να επικοινωνήσει μαζί μου.
  • Tελικά εκτός απο το twitter, περιμένω την απάντηση.
  •  Μια τεράστια διαπίστωση και διαφορά είναι οτι ο Σειρηνάκης είναι νομοταγής πολίτης, σε αντίθεση αρκετών και ειδικά πολιτικών δήθεν εκπροσώπων και με ορκωμοσία στο Σύνταγμα, που το έκαναν κουρέλι οι αρχικαραγκιόζηδες, και περιμένουν αφορμές ωστε να ασκήσουν δημόσια κριτική και να δράσουν, υπάρχει όμως ενδεχόμενο να βράσουν.

glyfadaweb@gmail.com

Glyfadaweb 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. ΥΓ προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Αλλο πράγμα η σάτιρα η το χιούμορ σε δεδομένες καταστάσεις, και άλλο πράγμα η ενημέρωση ουσίας με αλήθεια και σοβαρότητα.

    Εαν υπάρχει κάτι συγκεκριμένα το οποίο πρέπει σταδιακά να εξαφανιστεί, είναι η δεδομένη υποκρισία αύτων που σκόπιμα προσπαθούν να παρουσιάσουν μια πτυχή μιας υλοποίησης ως το απόλυτο ισχύον.

    (Οση προσπάθεια και να γίνετε υπάρχουν και οι πραγματικά ευφυείς που δεν τρώνε την ''φόλα'' σκόπιμων υπονομεύσεων απο λαμόγια)

    Γιάννης Κουρδομένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Πετρούλα Κωστίδου νεο DVD απο την Sirina που έβγαλε το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">