ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κώστα Κόκκορη Να Αναλάβεις Τώρα Τον Διαλυμένο Δήμο Γλυφάδας.

Ουσιαστικά είσαι συνένοχος, όπως και άλλοι άλλες καθ'όλα ανάξιοι εκπροσωποί μας, τόσο σε Εθνικό όσο και Τοπικό επίπεδο να εκπροσωπείτε τους Δημότες Γλυφάδας σε σειρά τοπικών ζητημάτων.Ελπίζω να εχεις τη δυνατότητα να με διαψεύσεις και πραγματικά να μπορέσεις να αλλάξεις βασικά λάθος Δεδομένα της Πόλης ΌΛΩΝ ΜΑΣ.

Ενημερώσου άμεσα τι εχουν τελέσει εις βάρος μου και της Γλυφάδας, με ποιές μεθόδους ώστε να πετύχουν άνανδρα τη φυσική μου εξόντωση.Καθ όλα άνανδροι.

''Ενημέρωσε τον Καρχιμάκη καθώς και τον Πρωθυπουργό πρίν σκάσει βόμβα στη Γλυφάδα. Να μου παρέχουν άμεσα όσα μου έχουν καταληστέψει με κατάχρηση εξουσιών.''

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σε αυτό το Δήμο εκτός απο ανάξιους πλαισιωτές των τελευταίων ετών και πραγματικά ενα διαλυμένο τόσο Πολιτιστικά, όσο και σε επίπεδο Ενημέρωσης Ψυχαγωγίας, Δήμο και ανεύθυνων αδαών πολιτευτών δεν υπάρχει τίποτα άλλο ώστε να μπορούμε συνολικά να είμαστε αισιόδοξοι. Μέχρι και το τελευταίο χωριό της Κολοπετινίτσας έχει ενα τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και μια Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΟΡΗ......................

Θα εξαντλήσω την υπομονή μου μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων σας, αμέσως μετά εάν το τοπικό θέμα Γλυφαδιώτη με Εντοποιότητα δεν είναι πρώτο στη λίστα περαίωσης και διευθέτησης ΚΑΗΚΕΣ....................

Μάθε σύντομα όλη τη διαδρομή, και ποιος και με ποιά μέθοδο που ακολουθούσε όλο το Σύστημα στράφηκε εναντίον μου με στόχο τη φυσική μου εξόντωση.ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Μάθε σύντομα ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ενας μόνο, στράφηκε εναντίον μου στη Γλυφάδα και μετά απο τρείς δεκαετίες ενασχόλησης μου μόνο με τα ερτζιανά στην Ελλάδα και τη Πόλη μας.

Ειναι απλά τα πράγματα, Τόσο η ανεύθυνες Κυβέρνησεις των υπονομεύσεων, δεν θα γράψω περισσότερα όπως εκπρόσωποι η χρηματιζόμενοι απο διαπλεκόμενα συμφέροντα, όσο και αρμόδιοι διορισμένοι έχουν τελέσει με δόλο  συνέργεια με κατάχρηση εξουσιών καταπάτηση του Συντάγματος, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ελληνα Πολίτη και δεν διαπίστωσα οτι υπάρχουν εκπρόσωποι μας στο Δημο Γλυφάδας. Πράγματι ενα Διαλυμένο σε όλα τα επίπεδα Δήμο.

'' Όταν γνωρίζεις, και οι κύριοι Γνώριζαν οτι είμαι ο Πρωτεργάτης των FM στήν Ελλάδα, και οτι δεν εχω άλλους πόρους επιβίωσης. (Δεν ζήτησα κομματικά η κρατικά ρουσφέτια δεν πλαισίωσα ποτέ αναξιοκρατικά μια θέση στο Δημόσιο ωστε να διαβιώ παρασιτικά) και διατάζεις την κατα σειρά ολοσχερή κατάσχεση, την δίωξη, ενω γνωρίζεις οτι έχουν περάσει πάνω απο δυο δεκαετίες που κάποιος δεσμεύει μια συχνότητα, και αιτείται νομότυπα χορήγηση η βεβαίωση λειτουργίας, έχεις τελέσει ΕΓΚΛΗΜΑ.'' Οι κύριοι που εχουν μετέχει στις διώξεις εναντίον μου μόνο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.''

Και όταν γράφω γνώριζαν, Γνώριζαν διότι και αυτό είναι το ακόμα περισσότερο ΥΠΟΠΤΟ να μετέχει Δικαστικός απο τη Γλυφαδα κάτοικος της Πόλης το 1999, όπως και με συμμετοχή των τοπικών Τμημάτων που είναι βέβαιο οτι υπήρχαν Αστυνομικοί που γνώριζαν με επάρκεια οτι ασχολούμε με τη Ραδιοφωνία απο τη Δεκαετία του 1970.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Κ.ΚΟΚΚΟΡΗ, Η ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ εναρμονιστείτε με τον νεο σας ρόλο και αρμοδιότητες. ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΑΤΩ.

Οι Κυβερνήσεις αυτής της χώρας που είναι σήμερα κατάπτυστες απο το 50% και πλέον του Ελληνικού λαού, όπως και οι ανέντιμοι καθ΄ολα Πολιτικοί στήριξαν αποκλειστικά και με δόλο  ιδιοτελή συμφέροντα αντίθετα του Συντάγματος και του νομικού πλαισίου Διαπλεκόμενα Συμφέροντα και με Αγνοια, Αμέλεια, η και Δόλο κατά πολιτών που είχαν καταθέσει τις πρώτες Αιτήσεις Αδειοδότησης.

Ο σημερινός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που παρουσιάζεται απο μεγάλη μερίδα του τύπου ως έντιμος τουλάχιστον Πολιτικός, μέχρι στιγμής εμένα τουλάχιστον δεν μου εχει αποδείξει την αξία του. Αυτό βάση πραγματικών γεγονότων που του γνωστοποίησα. Ουδέποτε στόχος μου ήταν το μαύρο χρήμα, ''Δεδομένο των περισσοτέρων σήμερα'' . Αντίθετα ήμουν και είμαι ο απόλυτα εκφραστής της φθίνουσας Αλήθειας στις ημέρες μας. Εάν είστε απατεώνες είναι ζήτημα μηνών πλέον να υπάρξει πλαίσιο απόλυτης Αλήθειας και για εσάς.

Ο κ. Κόκκορης πρέπει να δηλώσει Δημόσια εάν θα είναι εκπρόσωπος και του ενός ''ΕΦΙΑΛΤΗ'' της Γλυφάδας που έχει όνομα.
Επιτέλους όσο σκληρή και να είναι η γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ διότι προσωπικά δεν εχω κάτι με την παράταξη του κ.Κόκκορη, εχω όμως με τις επιλογές του, και καλείτε να αποδείξει σε τοπικό επίπεδο οτι μπορεί να αποκλίνει της απόλυτα άναρχης εκπροσώπησης των τελευταίων ετών που ουδεμία σχέση έχουν με κριτήρια αξιοκρατίας.

Γνωρίζουν οι περισσότεροι/ες οτι το 50% και πλέον, δηλαδή ένας στούς δύο των πολιτών απαξιώνει συνολικά Πολιτικούς, Κυβερνήσεις, και σε τοπικό επίπεδο το σύνολο των παρατάξεων.
Αυτοί και αυτές Γνωρίζουν Καλύτερα, και Στόχος τους αύριο θα είναι ενα Καλύτερο Μέλλον απο αυτό που δεν έχετε τη δυναμική να πετύχετε υπέρ του συνόλου.
Το 50% αυτών στίς επόμενες εκλογές θα είναι 60%.

''Για μένα όπως και δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας οι εκλογές δεν ήταν ενα χαρμόσυνο γεγονός ήταν μια διαδικασία αγγαρίας, αποχής, ρουτίνας. Καθόλου καλό δείγμα γραφής ώστε να υπάρξουν διαφοροποιήσεις.Εάν διαπιστώσω το πρώτο ατόπημα στο Δήμο Γλυφάδας θα πάρω το Νόμο στα χέρια μου και βάση αυτών που γνωρίζετε ουσιαστικά δεν υπάρχει Νόμος στην Ελλάδα.Γνωρίζετε καλά τι εχετε Δημιουργήσει, είναι έργο πολλών απο εσάς.''

Το γράμμα του Νόμου εφαρμόζεται κατ' έπανάληψη μονομερώς και μόνο σε Πολίτες που επιθυμούν αλλαγή σε βασικά λάθος δεδομένα.

Το κείμενο φέρει Υπογραφή, Γλυφάδα 15.11.2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κώστα Κόκκορη Να Αναλάβεις Τώρα Τον Διαλυμένο Δήμο Γλυφάδας. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">