ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φούντας Κωνσταντίνος Υποψήφιος Σύμβουλος Γλυφάδας και μηνύματα διαμαρτυρίας Δημοτών.

Φούντας Κωνσταντίνος ο άνθρωπος πρίν καλά εκλεγεί εχει γίνει αφορμή για την ταλαιπωρία δεκάδων Δημοτών Γλυφάδας που μας απέστειλλαν μηνύματα διαμαρτυρίας.

Εν συντομία με το έτσι θέλω αποφασίζουμε και διατάσουμε διέταξε την αλλαγή των διαδρομών λεωφορείων και συγκεκριμένα της λεωφορειακής γραμμής 210 που έκανε τέρμα στη πλατεία Καραισκάκη εδώ και χρόνια εξυπηρετώντας εκατοντάδες κατοίκους της Τερψιθέας.

Λόγω του ότι εχει ενα πάρκιν στη πλατεία καραισκάκη, μόνο για το ατομό του και το προσωπικό του συμφέρον εχει γίνει αφορμή ταλαιπωρίας εκατοντάδων Δημοτών Τερψιθέας Γλυφάδας.

Απαράδεκτη η κίνηση Κωνσταντίνου Φούντα που σήμερα με μηνύματα καταδικάζουν οι Δημότες.

Μηνύματα Κατοίκων: Μαρία Π. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να γίνει αφορμή να πρέπει για να πάμε στο σπίτι μας να περπατάμε ένα χιλιόμετρο. Παρακαλώ ενημερώστε τους αρμοδίους.

Κώστας Α. Ρώτησα τον οδηγό και μου είπε οτι υπεύθυνος για την αλλαγή του δρομολογίου του 210 είναι κάποιος Φούντας που θέλει να γίνει και σύμβουλος στη Γλυφάδα, τέτοιους συμβούλους να ψηφίσετε για να ταλαιπωρούν τον κόσμο.

Ελένη Ε. ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ 72 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΘΕΛΩ ΤΟ ΛΕΦΩΡΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

Υπάρχουν και άλλα που για λόγους δεοντολογίας δεν δημοσιοποιώ γιατί στολίζουν με αρκετά κοσμιτικά επίθετα τον κ.Φούντα που ενω δεν έχει ούτε την εντοπιότητα αποφάσισε να ταλαιπωρεί συμπολίτες μας μόνο για ιδίο όφελος.

Το παρών αποστέλλεται στόν Υπουργό Μεταφορών, και τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως ώστε να αντιληφθούν τις πρακτικές υποψηφίων που καθήκον τους είναι να εκπροσωπήσουν τους Δημότες και όχι να γίνονται αφορμή για την ταλαιπωρία τους.

glyfadaweb 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΙΩΠΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ 1)ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΝΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Κ Α Ι Φ Υ Σ Ι Κ Α Δ Ε Ν Ε Χ Ω Θ Ε Σ Η Π Α Ρ Κ Ι Ν Γ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ.2)ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΡ.1236/2008 ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Π Λ Η Ν Ε Μ Ο Υ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.3)ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ Β ΟΡΟΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ Π Ρ Ο Σ Ω Ρ Ι Ν Α ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 210 4)ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ Κ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΧ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ . ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΙΩΠΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ 1)ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΝΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Κ Α Ι Φ Υ Σ Ι Κ Α Δ Ε Ν Ε Χ Ω Θ Ε Σ Η Π Α Ρ Κ Ι Ν Γ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ.2)ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΡ.1236/2008 ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Π Λ Η Ν Ε Μ Ο Υ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.3)ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ Β ΟΡΟΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ Π Ρ Ο Σ Ω Ρ Ι Ν Α ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 210 4)ΠΡΟΣ ΕΠΙΡΡΩΣΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ Κ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΧ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ . ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Φούντας Κωνσταντίνος Υποψήφιος Σύμβουλος Γλυφάδας και μηνύματα διαμαρτυρίας Δημοτών. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">