ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μετά την διαπλοκή των Πολιτικών και ΜΜΕ η Διαπλοκή των Blog 25.12.2010


 
Ποτέ δεν ταυτίστηκα με τις πρακτικές της Διαπλοκής. Πάντα τάσσομαι με τα εκατομμύρια των πολιτών που εχουν πρόσβαση και ισα δικαιώματα σε επίπεδο χωρών. Απλά η διαπίστωση είναι ότι αυτοί που κατέστρεψαν κάθε έννοια Δημοκρατικότητας στα ερτζιανά, ειδικότερα οι Δημοσιογράφοι για άλλη μια φορά αποδεικνύουν οτι οι πρακτικές τους είναι πρακτικές Διαπλοκής, και σε καμμία περίπτωση ταύτισης με τον καθημερινό χρήστη.
  • Σε μια επόμενη ανάρτηση θα παρουσιάσω τα ''κορυφαία ελληνικά'' λεγώμενα multimedia Video blog.
  • Η Δημοκράτια η Δημοκρατικότητα σε όλους τους τομείς δεν εχει να κάνει με την συμμετοχή πολλών, είναι ταυτισμένη με το Δήμος και Κράτος και την λήψη αποφάσεων σε επίπεδο Δήμου απο τους πολίτες όσων αφορά το οτιδήποτε σε επίπεδο Δήμου.(Αυτό ειναι το μοντέλο της ουσιαστικής Δημοκρατίας που δεν θα βιώσουμε για τους γνωστούς λόγους.)  Απο το 1974 μέχρι και σήμερα οι πολιτικοί σας απέδειξαν οτι δεν είναι ικανοί ώστε να δημιουργούν εκπροσωπώντας τους πολίτες Δημοκρατικούς νόμους προάσπισης της Δημοκρατικότητας.
  • Το δημιούργημα της δήθεν κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας πλαισιωτών που δεν εχουν τιμήσει το ρόλο τους στην Ελληνική πραγματικότητα, ειναι ταυτισμένο διαχρονικά με διαπλεκόμενες υπονομευτικές μεθοδεύσεις απόλυτα σε Αντιδημοκρατική Βάση.
  • (Ο ρόλος του εκπροσώπου δεν ήταν  τα χιλιάδες ρουσφέτια βάση των οποίων συντηρούνται σε θέσεις πλαισίωσης, ο ρόλος τους ήταν και είναι σαφής. Η εκπροσώπηση του πολίτη, και η προάσπιση της Δημοκρατίας και Δημοκρατικότητας σε όλους τους τομείς.
  • Δημοκρατική υλοποίηση τουλάχιστον μέχρι σήμερα στόν Νομό Αττικής στα ερτζιανά δεν υπήρξε και μετά απο δεκάδες αιτήσεις σε αρμοδίους.)
  • Ξεπουλήστε αύριο στους ίδιους και τη ψηφιακή ραδιοφωνία, ώστε τα παράνομα δυο η τρία μέσα να τα κάνουν τριάντα, κ.''Δημοκράτες Εκπρόσωποι'' των ρουσφετιών και διορισμών.
  • Είναι ο λεγώμενος τομέας μην αγγίζεις, διότι η λανθασμένη πλασματική ταύτιση σήμερα του συνόλου πλήν λίγων εξαιρέσεων είναι οτι αυτά μας παρέχουν και στηρίζουμε και βάση των δεκάδων εργαζομένων σε αυτά πληρούν τις προδιαγραφές Δημοκρατικότητας, αυτή είναι η Δημοκρατία.,
  • Το δημιούργημα που ονομάζω και είναι συνολικά Αντιδημοκρατικό,  αποδεικνύεται με τις αιτήσεις Πρωτεργατών του χώρου που υπήρχαν δεκαετίες πρίν την διαπλοκή και δεν έλαβαν μια βεβαίωση λειτουργίας σε επίπεδο Δήμου, τις διώξεις, τις κατασχέσεις, τα δικαστήρια, τον αποκλεισμό, ώστε μια ολιγαρχία διαχρονικά και στηριζόμενη απο αντιδημοκράτες πολιτευτές, να χειραγωγεί το σύνολο των πολιτών, να βομβαρδίζει με πλύση εγκεφάλου, και να είναι μονόδρομος διότι σε τοπικό επίπεδο στηρίζονται επίσης αντιδημοκράτες.στόν ρόλο σκουπιδιάρη, ενω ο ρόλος τους είναι η προάσπιση της ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ σε όλους τους τομείς.
  • Τέλος δεν υπάρχει καμία ταύτιση της Διαπλοκής με την Δημοκρατία.
  • Σε μελλοντική ανάρτηση η παγκοσμιοποίηση το τέλος εποχής, η αντίδραση, και επιστροφή στίς ρίζες που είναι η Δημο κρατία.
Ο πρωτεργάτης της Ιδιωτικής Ραδιοτηλεόρασης,
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μετά την διαπλοκή των Πολιτικών και ΜΜΕ η Διαπλοκή των Blog 25.12.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">