ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συλλήψεις στόν Βύρωνα για τρομοκρατία 13.1.2010



4 συλλήψεις σε Ταύρο, Εξάρχεια και Παγκράτι για τους Πυρήνες της Φωτιάς - Έρευνες σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.
 
Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις

Τέσσερα άτομα κρατούνται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία για την υπόθεση της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" και την επιχείρηση που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες.

Τα στοιχεία των τεσσάρων που προσήχθησαν τις απογευματινές ώρες δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα γιατί δεν έχει γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων τους δεδομένου ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούνται να δώσουν οι ίδιοι στοιχεία και δακτυλικά αποτυπώματα.

Παράλληλα, κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και Εγκληματολογικής Υπηρεσίας ερευνούν αυτή τη στιγμή δύο σπίτια, ένα στην διασταύρωση Φορμίωνος και Κορδελιού, στον Βύρωνα και ένα στον Ταύρο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έρευνες γίνονται, εκτός από την Αθήνα, στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, «κόκκινος» συναγερμός επικρατεί στην Αντιτρομοκρατική ενόψει της έναρξης της δίκης των κατηγορούμενων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Κατά πάσα πιθανότητα, η δίκη θα διεξαχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, στον ίδιο χώρο όπου εκτυλίχθηκε η δίκη του «συνδικάτου του εγκλήματος» για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Εκείνο που θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία οι αστυνομικές αρχές είναι το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης κατά δικαστικών λειτουργών και ενδεχόμενα μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων.

Για αυτό και σε... κλοιό προστασίας δεν έχουν ενταχθεί μόνο δικαστικοί που έχουν ασχοληθεί με θέματα τρομοκρατίας αλλά και άλλοι που έχουν εκδικάσει υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου.

Τα σπίτια των πιθανών στόχων επιτηρούνται από δεκάδες περιπολικά. Χαρακτηριστικό του συναγερμού που έχει σημάνει το γεγονός πως η φρουρά του κάθε ανώτατου δικαστικού ξεπερνά τα 10 - 15 άτομα. Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται και σε δικαστήρια και φυλακές.
  • Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις, υπάρχει αρχικά η κρατική τρομοκρατία κατά της Δημοκρατίας με δολοφονία πολιτών απο ανέντιμους πλαισιωτές, και εν συνέχεια το οτιδήποτε άλλο στήν μορφή που το σερβίρουν, και με τις ενέργειες που δεν αρμόζουν σε δημοκρατική χώρα.
  • Κόπιες και αντίγραφα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συλλήψεις στόν Βύρωνα για τρομοκρατία 13.1.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">