ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λάκης Λαζόπουλος - Κάποιοι με καθυστέρηση ανακαλύπτουν το φεγγάρι.


  • Βαριέμαι μέχρι αηδίας να ακούω και να βλέπω δημόσια κόπιες, ένας απο τους λόγους που δεν παρακολουθώ πλέον καθόλου τηλεόραση.
  • Ετεροχρονισμενα όλοι και όλες ανακαλύπτουν το φεγγάρι, έχουν δημόσιο λόγο, δεν έχουν να μας πουν τίποτα καινούργιο, δεν έχουν να προτείνουν τίποτα νέο.
  • Ότι και να πείτε, όσα και να πείτε, έχουν ειπωθεί σε προγενέστερο χρόνο.
  • Και με μια σαφή διαφορά, εσείς μετέχετε σε μέσα σχεδιασμού των Αμερικανών κόπιες, και του σχεδίου εξόντωσης και άλωσης της Ελληνικότητας και των Ελλήνων.
  • Γνωρίζουν όλοι και όλες την παραβίαση και καταπάτηση του Συντάγματος όλων των ιδιοκτητών ΜΜΕ της Αττικής που απο μια εγκατάσταση λειτουργούν σειρά μέσων τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά.
  • Και οι πολιτικοί, και οι ιδιοκτήτες, και οι εργαζόμενοι είσαστε κατάπτυστοι ανθέλληνες.
  • Ολοι γνωρίζατε οτι πρίν απο το σύνολο όλων του παρόντος υπήρχαν οι πρωτεργάτες του χώρου που έδωσαν το παρών, όχι εσείς, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της ιδιωτικής.
  • Όλοι μετέχετε, έχετε δημόσιο λόγο, και κανείς δημόσια απο το σύνολο Δημοσιογράφων, πολιτικών, καλλιτεχνών, κ.α δεν είπε, ούτε αναγνώρισε, σε μια χώρα ολοκληρωτικά ανέντιμων, οτι πρώτα απο όλους έπρεπε, και πρέπει να υπάρξει η απόλυτη νομιμότητα του πρωτεργάτη ενός χώρου σε μια χώρα.
  • Αντι αυτού σκουλίκια μετέχωντες στήν πολιτική, τις εξουσίες, και ιδιοκτήτες μέσων, καθώς και διορισμένοι, αντί νομιμότητας διαχρονικά και μετά απο σειρά αιτήσεων, δίωκαν, με κατασχέσεις, δικαστήρια και κατηγορίες.
Ο πρωτεργάτης των fm εκτός, εντός όλοι εσείς, υπάρχει Δημοκρατία, η δημοκρατικότητα των μέσων;
Πρόσφατα διαπίστωσα όπως και αρκετοί άλλοι την αναγνώριση και σε τοπικό  επίπεδο, αυτών που επέλεξαν ακόμα και σε επίπεδο Δήμου να θέσουν εκτός απο το σύνολο δημότες με εντοπιότητα, ενω πλαισιωτές, πλαισιώτριες είναι δεκάδες δημοτών χωρίς εντοπιότητα.

Πραγματικά ουσιαστική Δημοκρατία και σε επίπεδο Δήμου.

Σε μια πλασματική Δημοκρατία και υπάρχουν πολλοί λόγοι και αποδείξεις, αποφασίζουν για το τι μέλει γενέστε διορισμένοι, εκλεγμένοι, χρισμένοι, υπάλληλοι, κ.α που ούτε κάν υπήρχαν στήν Αττική, δεν έχουν εντοπιότητα, τους έδωσαν την αρμοδιότητα, και το μόνο που γνωρίζουν με επάρκεια είναι οι υπονομεύσεις, η εξαγορά συνειδήσεων, και το ξεπούλημα της Δημοκρατίας.

Γλυφάδα, Δευτέρα 10.1.2011

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Βάση αυτής της πραγματικότητας που ουδείς μπορεί να διαψεύσει, εάν διαπιστώσω οι αρμόδιοι του σήμερα για πολλόστή φορά  παρακακάμψουν το δίκαιο αίτημα διευθέτησης, και συνέχιση αυτών που ίσχυαν, Θα πράξω αυτόβουλα κατά του συνόλου χωρίς κανένα σεβασμό σε τίποτα απο αυτά που καταπατήσατε.
Σε αντίθεση με άλλους ο πρωτεργάτης μένει εκτός, και περιμένει διευθέτηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λάκης Λαζόπουλος - Κάποιοι με καθυστέρηση ανακαλύπτουν το φεγγάρι. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">