ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργος Παπανδρέου πέταξε για το παρίσι για ανεπίσημο πρόγραμμα συναντήσεων

Σχεδόν υπό συνθήκες μυστικότητας αναχώρησε τελικά ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου απόψε, Δευτέρα, για το Παρίσι. Ο χρόνος του ταξιδιού του δεν ανακοινώθηκε επισήμως και σύμφωνα με τα όσα έλεγαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, η παραμονή του κ. Παπανδρέου στην γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα και την Τρίτη έχει ιδιωτικό χαρακτήρα.

Πρόγραμμα συναντήσεων δεν ανακοινώθηκε επισήμως, πέραν αυτής που θα έχει ο κ. Παπανδρέου με τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, κ. Φρανσουά Φιγιόν, στο περιθώριο της διημερίδας με θέμα «Νέος Κόσμος, Νέος Καπιταλισμός», όπου θα λάβει μέρος ο κ. Παπανδρέου την Τετάρτη και την Πέμπτη. Από το γραφείο του Πρωθυπουργού πάντως σημειωνόταν ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο Σαρκοζί.

Η εκτός προγράμματος παραμονή του Πρωθυπουργού ερμηνεύτηκε ως συνδυαζόμενη με την τρέχουσα συζήτηση περί επείγουσας πολιτικής απόφασης για την αναπροσαρμογή της οικονομικής διακυβέρνησης στην ΕΕ, αλλά και τις πιέσεις που φημολογείται ότι θα ασκηθούν εκ νέου στην ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία στις αρχές του νέου έτους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργος Παπανδρέου πέταξε για το παρίσι για ανεπίσημο πρόγραμμα συναντήσεων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">