ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παραγραφές για τα αδικήματα του Βατοπεδίου

Με ψήφους 5-0 το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου αποφάσισε ότι τα αδικήματα για τα οποία έχουν παραπεμφθεί οι Π. Δούκας, Απ. Κοντός και Ευ. Μπασιάκος, για την υπόθεση του Βατοπεδίου είναι παραγεγραμμένα. Κατά συνέπεια, η υπόθεση δεν πρέπει να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο.

Με ψήφους 3-2 αποφασίσθηκε ότι η δικογραφία για τους συμμετόχους, τα μη πολιτικά προσωπα, πρέπει να επιστραφεί σε ειδικό εφέτη-ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι στη μυστική ψηφοφορία που είχε γίνει το Νοέμβριο στη Βουλή στο Δικαστικό Συμβούλιο είχαν παραπεμφθεί οι κ.κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, Αλέξανδρος Κοντός και Πέτρος Δούκας.

Η κατηγορία αφορούσε αυτουργία και συναυτουργία σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου για τους κ.κ. Μπασιάκο και Δούκα, μόνο συναυτουργία στην περίπτωση του κ. Κοντού.

Για τους Θόδωρο Ρουσόπουλο και Γιώργο Βουλγαράκη δεν ειχαν συγκεντρωθεί οι απαιτούμενες 151 ψήφοι και δεν ασκήθηκε δίωξη.
  • Στη χώρα της ''Δημοκρατίας'' οι απατεώνες πλαισιωτές ποτέ δεν πληρώνουν και για τίποτα απο το σύνολο των δικών τους αρνητικών.
  • Υπάρχει το δεδομένο πλαίσιο αλληλοκάλυψης και μιας υποταγμένης απόλυτα ελενχώμενης Δικαιοσύνης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παραγραφές για τα αδικήματα του Βατοπεδίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">