ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έλενα Παπαρίζου: Πρόταση να χρηματοδοτήσεις Νέα Παραγωγή


Η Έλενα Παπαρίζου, πιο ανανεωμένη από ποτέ μίλησε για τα κιλά που έχασε, τα οποία απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από την ίδια, καθώς και για τις διακοπές του Πάσχα, τις οποίες θα τις περάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Σουηδία.

«Έχω χάσει κάποια κιλά, είναι η αλήθεια. Δε με ενοχλεί που ασχολούνται με αυτό το θέμα όλοι, γιατί δεν είναι πια τόσο μεγάλο το πρόβλημα, όταν έχεις να χάσεις μόνο 3-4 κιλά. Τις διακοπές του Πάσχα θα τις περάσω μαζί με τον Τόνυ στη Σουηδία. Άλλωστε έχω εκεί και πολλά βαφτιστήρια, πέντε συνολικά, που πρέπει να πάω να τα δω και να τους πάρω και τις λαμπάδες τους».
  • Αρχικά η πρόταση αφορά την παραγωγή ενός Video Clip 30 λεπτών με τρόπους και μεθόδους αδυνατίσματος made in HELENA, και στη συνέχεια ενα σύνχρονο εργαστήριο νέων λαμπάδων σε στύλ Jennifer Lopez που σου αρέσει ιδιαίτερα.
  • Θέλω να χάσω 20 κιλά που πήρα τους τρείς τελευταίους μήνες, και πρέπει να με χρηματοδοτήσεις ώστε να σου φτιάξω το νέο πρωτοποριακό κλίπ, βρές σύντομα σπόνσορες χρηματοδότησης νέας παραγωγής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έλενα Παπαρίζου: Πρόταση να χρηματοδοτήσεις Νέα Παραγωγή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">