ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελεονώρα Μελέτη: Θα γίνει Νονά, Εγω θέλω να σε κάνω Μαμά


Νονά θα γίνει σύντομα η Ελεονώρα Μελέτη, όπως η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή της, το πρωί της Παρασκευής.

Με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, η Ελεονώρα άρχισε να μιλάει για την κόρη του αδερφού της λέγοντας πόσο την αγαπάει και είπε ότι σύντομα θα τη βαφτίσει. Η Ελεονώρα ήταν αρκετά ευδιάθετη για αυτό το γεγονός και πείραζε τους συνεργάτες της και ιδίως τον Γιώργο Κασπίρη που εξομολογήθηκε εκείνη την ώρα ότι έχει παράπονα από τον δικό του νονό που δεν του είχε στείλει ποτέ λαμπάδα και αδιαφορούσε για εκείνον εντελώς: «Ωραίος ο νονός σου βρε Γιώργο! Εγώ γιʼ αυτό το λόγο δε θέλω να βαφτίζω ξένα παιδάκια, αλλά μόνο της οικογένειάς μου για να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου», είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η χαρά της Ελεονώρας είναι τόσο μεγάλη που αμέσως μετά έδειξε και μέσω του κινητού της τηλεφώνου φωτογραφίες της ανιψιάς της στην κάμερα, λέγοντας ότι είναι κουκλίτσα και ότι της μοιάζει,  αφού έχει πάρει τα μάτια της οικογένειας της.
  • Εγω θέλω να σε κάνω Μαμά διότι ψάχνω συγκεκριμένο πρόσωπο απο τον χώρο των ΜΜΕ ώστε να παρέχω τα γονιδια μου, και πρέπει να εχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
  • Αρχικά να έχει ποδάρες ποδοσφαιριστή, μυαλό ξανθιάς, και φωνή σχεδόν ψαριού.
  • Τί λές Ελεονώρα;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελεονώρα Μελέτη: Θα γίνει Νονά, Εγω θέλω να σε κάνω Μαμά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">