ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού Αργυρούπολης

Οι δρόμοι του Ελληνικού και της Αργυρούπολης την Κυριακή 22 Μαίου πλημμύρισαν από τους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες όλων των ηλικιών που ξεπέρασαν τους 1300.

Το σύνθημα του Ποδηλατικού Γύρου που καλούσε τους φίλους του ποδηλάτου να γνωρίσουν την πόλη τους με το ποδήλατο υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα αλλά πήρε τη μορφή μιας βόλτας στους δρόμους της πόλης μας από τους κατοίκους της.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν στην πλατεία Βάρναλη της Αργυρούπολης. Οι ποδηλάτες διένυσαν μια διαδρομή απόστασης 4,5 χιλιομέτρων στους δρόμους: Μ. Γερουλάνου – Αβέρωφ – Κρώμνης – Τριπόλεως – Πόντου – Χρυσ. Τραπεζούντος – Τριπόλεως – Μ. Ασίας – Ευσταθιάδη – Εθν. Μακαρίου & Ηλεκτρουπόλεως.

Ο Ποδηλατικός Γύρος διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα χάρη στη συνδρομή της Τροχαίας Ελληνικού, της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και εθελοντών κατοίκων καθ’ όλη την διαδρομή.

Τα σχολεία που είχαν τις περισσότερες συμμετοχές ήταν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης με 94 συμμετοχές, το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης με 68 συμμετοχές και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού με 15 συμμετοχές. Τα 94 παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης κέρδισαν από μία εξάμηνη συνδρομή για το Κολυμβητήριο, ενώ τα άλλα δύο σχολεία κέρδισαν από 5 μπάλες ποδοσφαίρου.

Μετά τον τερματισμό μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και έγινε κλήρωση 50 δώρων όπως 3 ποδήλατα, κράνη,αξεσουάρ ποδηλάτου και τσάντες που πρόσφεραν οι χορηγοί.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">