ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Ο Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και ο Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αττικής, θα πραγματοποιήσουν ανθμοκομικές εκθέσεις φέτος από τις 26 Απριλίου έως και τις 11 Μαΐου στην Ακτή Βάρκιζας.

Πρόκειται για την 28η ανθοκομική έκθεση της Βάρκιζας, που διοργανώνεται από τον Συνεταιρισμό Φυρωριούχων Αττικής και το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η οποία θα είναι ανοικτή στο κοινό από την Παρασκευή 25 Απριλίου ως την Κυριακή 11 Μαΐου 2014.

Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό τις καθημερινές από τις 11 π.μ. ως τις 10 μ.μ. και Σαββατοκύριακα και αργίες από τις 10 π.μ. ως τις 10 μ.μ.

Oι παραγωγοί σας περιμένουν σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο για να σας συμβουλέψουν και να σας γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο των ελληνικών φυτών και λουλουδιών που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα!

Χιλιάδες είδη φυτών, λουλουδιών και δενδρυλλίων για κήπους και βεράντες, γλάστρες, συστήματα ποτισμού και προϊόντα περιποίησης για τα φυτά σας περιμένουν… στις καλύτερες τιμές, αφού όλα είναι κατευθείαν από τους παραγωγούς!

Αφήστε για λίγο την «ζούγκλα» της Αθήνας και ελάτε στην όαση. Τα φυτά και τα λουλούδια βοηθάνε την ψυχολογία μας, διακοσμούν τον χώρο μας και μας φέρνουν κοντά στη φύση.

Τι περιμένετε; Βοηθήστε και εσείς για να κάνουμε την πόλη μας μια πράσινη πόλη… Ελάτε και φέρτε την άνοιξη… σπίτι σας.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από 11.00π.μ. – 10.00μ.μ.
ΣΑΒ/ΚΑ & ΑΡΓΙΕΣ από 10.00π.μ.-10.00μ.μ. φέτος από τις 26 Απριλίου έως και τις 11 Μαΐου στην Ακτή Βάρκιζας.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από 11.00π.μ. – 10.00μ.μ.
ΣΑΒ/ΚΑ & ΑΡΓΙΕΣ από 10.00π.μ.-10.00μ.μ.


*Δημοσίευμα του 2011 ανασκευασμένο για το 2014 με χιλιάδες επισκέψεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">