ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΕΣΤΗΣ «ΠΟΥΛΑΕΙ»



ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΕΡ.GR

Διαβάζοντας ανάρτηση στο γνωστό «κουρδιστό πορτοκάλι», που αφορούσε τους κυρίους Βίκτωρα Ρέστη, Κακέτση,και Παπαργυρόπουλο, και ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά τους να στήσουν μπουζουκοδιασκεδασούπολη στον χώρο του αεροδρομίου διερωτώμαι αν «οι ρεπόρτερ» της είδησης έχουν διασταυρωμένες πληροφορίες ή χρησιμοποιούν ονόματα για εντυπώσεις.

Διασταυρωμένα και καρατσεκαρισμένα λοιπόν εμείς απαντάμε στους εκλεκτούς συναδέλφους πως ο κύριος Βίκτωρας Ρέστης ποσώς ενδιαφέρεται για την νυχτερινή show biz και τα νυχτομάγαζά της και για του λόγου το αληθές αν ρεπορτάρουν οι συνάδελφοι θα διαπιστώσουν πως ο παγκοσμίου εμβέλειας Γλυφαδιώτης επιχειρηματίας κύριος Β. Ρέστης παρεχώρησε σε επώνυμο πάλι Γλυφαδιώτη επιχειρηματία όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος που διέθεταν οι εταιρείες του ομίλου που διευθύνει.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: O ''φίλος'' του ηλεκτρονικού μέσου korner, ο οποίος έχει τα τελευταία χρόνια ενεργή ενασχόληση με την ηλεκτρονική δημοσιογραφία, και έχει επαφές με τον Γλυφαδιώτη επιχειρηματία κύριο Β. Ρέστη, έπρεπε να περάσει τουλάχιστον μια πρόταση από το σύνολο που έχουν υπάρξει, ώστε η Γλυφάδα και ειδικά τα Νότια Προάστια να αποκτήσουν ένα ηλεκτρονικό μέσο Πολιτισμού το οποίο θα ξεφύγει από τα στεγανά απόλυτης διαχείρισης Ιδιωτών.

Μια δημόσια δική μου πρόταση η οποία έχει περάσει, είναι να υπάρξει μια σύμπραξη των Δήμων της Νότιας Αττικής, και κάποιων επιχειρηματιών ώστε επιτέλους εν έτη 2011 να υπάρξει ένα σύγχρονο μέσο κάλυψης όλων των τοπικών εκδηλώσεων Αθλητισμού, Πολιτισμού, και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

(Ενεργό ρόλο πρέπει να έχει και ο Περιφερειάρχης κ. Σγουρός.)

Πρέπει οι Δημοσιογράφοι να δρομολογήσουν τις εξελίξεις, και μόνο σε αυτή τη βάση μπορεί να υπάρξει ένα Μέσο της Ν.Αττικής.


Γλυφάδα 5/5/2011

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ 2014: Βλέποντας στα δημοφιλή το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη και σήμερα για ένα ειρωνικό σχόλιο που έκανα το 2011.

Έχοντας ως βασικό δεδομένο τη διαπλοκή μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών επί δεκαετίες ( γνωρίζουν όλοι ) και στον αντίποδα τις κομματικές επιχειρήσεις και συμφέροντα, η ειρωνική μου πρόταση για τη Γλυφάδα, με τέτοιο ποσοστό αναγνωσιμότητας (χιλιάδες επισκέψεις) το λιγότερο είναι αθώα, και έπρεπε ήδη να είναι υλοποιήσιμη. Την ''υλοποίησαν'' κάποιοι άλλοι για δικό τους όφελος.

*Τονίζω ότι τον συντάκτη του korner.gr - που σήμερα δεν υπάρχει πλέον - δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε τον Βίκτωρα Ρέστη.

Υ.Γ 2016: Ακόμα και σήμερα δεν αντιλαμβάνομαι ποιοι ενδιαφέρονται για τον Β. Ρέστη, και τα ειρωνικά δικά μου σχόλια του παρελθόντος. Όπως γνωρίζετε οτιδήποτε πέρασα δημόσια ως τοποθέτηση και άποψη από τον Γλυφάδα FM 1977 - 2004 έτυχε κλοπής από τη πλευρά πολλών και διαφόρων.

Λόγω του ό, τι δείχνετε ενδιαφέρων ακόμα και σήμερα, για όσους και όσες δεν κατοικούσατε στην περιοχή μας  τη περίοδο που λειτουργούσε ο επανειλημμένα κατασχεμένος ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' σας θυμίζω.

α) Ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός που λειτούργησε στα νότια προάστια, και συγκεκριμένα στα FM ήταν ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

β) Η πολιτικοοικονομική διαπλοκή, και συγκεκριμένα πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες κατέστρωσαν και κατεύθυναν επανειλημμένα τις διώξεις και κατασχέσεις με απώτερο στόχο την φυσική μου εξόντωση, για τις ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ μου τοποθετήσεις.

γ) Η πλειονότητα όσων ισχύουν σήμερα τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο και σε τεχνολογικό - τηλεπικοινωνιών, είχαν αφετηρία τον υποφαινόμενο.

δ) Όσα ακολούθησε ο Β.Ρέστης ως επιχειρηματική δραστηριότητα στα ερτζιανά, στο σύνολό τους, είναι προϊόντα κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας, δεδομένου ό, τι τα είχα μεταδώσει δημόσια στον παρελθόντα χρόνο σε ανύποπτο χρονικό διάστημα.

ε) Το αντίστοιχο και σε πολιτικό επίπεδο, όσων αφορά τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τους ΑΝΕΛ, και πολύ περισσότερο την τοπική Δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώτος πολίτης της χώρας που έθεσε μια σειρά ζητήματα δημόσια (ραδιοφωνικά) , όπως είναι ο παλαιοκομματισμός, η διαπλοκή των ολιγαρχών,
οι παθογένειες των κομμάτων στους ΟΤΑ, μικρά κόμματα στην διακυβέρνηση, ανεξαρτητοποίηση της τοπικής αυτοδιοικήσεως,  κ.α., ήταν ο υποφαινόμενος.

Ο πρώτος πολίτης που καυτηρίασε τις νεοελληνικές παθογένειες, τους ψευτοσοσιαλιστές εκσυγχρονιστές, τα ρουσφέτια των κομματικών ημέτερων, το πελατειακό σύστημα, την ψηφιακή ραδιοτηλεόραση και πλατφόρμα πριν υπάρξει ευρωπαϊκός σχεδιασμός, και οδηγίες, ήταν ο υποφαινόμενος.

Ήταν ''διαβασμένοι'' - προετοιμασμένοι - οι εκλεκτοί σας της πολιτικής, για όσα έπονται στη χώρα μας, και όπως είναι γνωστό με την φάρα των νεοελλήνων, κανείς δεν πρωτοστατεί πουθενά και σε τίποτα, απλά ληστεύουν και υιοθετούν οτιδήποτε.

Ουσιαστικά σήμερα έπρεπε να κυβερνάει ο λαός, και σε καμία περίπτωση ψευτοαριστεροί, δεξιοί, και πασόκοι, όμως όπως γνωρίζω προσωπικά, γνωρίζετε και εσείς ποια είναι η πάστα και η φάρα των νεοελλήνων.    

ζ) Πλειάδα συμπολιτών μας γνωρίζει επαρκώς τι μετέδωσα, ποιος ήταν ο χαρακτήρας των μεταδόσεων μου, σε εποχές που η πλειονότητα κρατούσε ερμητικά κλειστά τα στόματα, σε μια χώρα που οι κομματικές οργανώσεις, οι εκάστοτε κυβερνώντες, και οι ψηφοφόροι τους είχαν μετασχηματίσει κυριολεκτικά τη χώρα σε κωλοχανείο. (Σαφώς ισχύει ακόμα χειρότερα σήμερα)

Συγκεκριμένα εκείνη τη περίοδο, τις δεκαετίες του 70, 80, ακόμα και του 90, μεγαλύτερης ηλικίας συμπολίτες μας μου έλεγαν '' μα καλά δεν φοβάσαι με όσα περνάς δημόσια από το ραδιόφωνο;'' 

η)  Έπειτα από τόσες δεκαετίες διαφανούς και δημόσιας διαδρομής, και σύμφωνα με όσα έχουν ισχύσει και ισχύουν εις βάρος μου, έχω το αναφαίρετο δικαίωμα να τονίζω ό, τι η ατιμία που διέπει αρκετούς από τους μετέχοντες της πολιτικής και των κομμάτων είναι αστάθμητος παράγοντας.

Σήμερα, αν μου δινόταν η δυνατότητα, θα ανακαλούσα πάρα πολλά από όσα αποτελούσαν και αποτελούν την ιδεολογία μου, διότι ουδείς περισσότερο αριστερός, και κανείς περισσότερο ευθύς και ειλικρινής.

Αποτελεί προσωπική επιλογή να μην ακολουθώ όσα πράττουν συλλήβδην οι υπόλοιποι. Η καπηλεία από τη πλευρά τους, είναι πρωτοφανής, και καθημερινά διαπιστώνω ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας οι οποίοι/ες έχουν φρίξει από τις νοοτροπίες και πρακτικές των προοδευτικών συμπολιτών μας. 

Ακόμα και ο Ιούδας ωχριά μπροστά στις τακτικές ορισμένων, οι οποίοι αντί να αποδείξουν ό, τι είναι αριστεροί - σύμφωνα με όσα πέρναγαν δημόσια - η αλληλεγγύη την οποία πέρναγαν δημόσια ήταν αποκλειστικά για την πάρτη τους, και διαρκώς η ακόρεστη πλεονεξία τους τους οδηγεί σε σημείο κορεσμού - και να γίνονται φαταούλες. Θέλουν και τους μισθούς, και τα extra bonus, και τα ΜΜΕ, και τις διαφημίσεις, και τις καρέκλες πολιτικής σταδιοδρομίας, και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα !!!

Έφτασαν στο σημείο, οι έχοντες και κατέχοντες, οι οποίοι παρουσιάζονται δημόσια ως αριστερά, αντί όσων πέρναγαν στο κοινωνικό σύνολο, να ακολουθούν προσωπικά ακριβώς τα αντίθετα. Καραμπινάτη περίπτωση δοκιμασίας από τη πλευρά μου, η δημόσια υποστήριξη μιας σειράς συμπολιτών μας, οι οποίοι στη πρώτη ευκαιρία απεδείχθη ό, τι είναι γιαλαντζί αριστεροί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν την αριστερά καθαρά για το προσωπικό τους όφελος.    

Μη ξεχνάτε ό, τι από εμένα έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, επί 12 χρόνια στερούν το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα στην εργασία την οποία είχα επιλέξει, και στον αντίποδα έχουμε την ανύπαρκτη αλληλεγγύη των φερόμενων αριστερών, οι οποίοι/ες στην πλειονότητά τους είναι οικονομικά αποκαταστημένοι, διότι είτε είναι δημόσιοι υπάλληλοι, είτε συνταξιούχοι, είτε εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, είτε ακόμα και  διορισμένοι με παχυλούς μισθούς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΕΣΤΗΣ «ΠΟΥΛΑΕΙ» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">