ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εικόνες την σημερινή πορεία στην Αθήνα


Φωτογραφίες απο την σημερινή συγκέντρωση του Glyfadaweb και αρχικά απο το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στην αρχή της πορείας.






Από επεισόδια σημαδεύτηκε η σημερινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας απο φανατισμένους μπάτσους κατά των διαδηλωτών και έντονη χρήση δακρυγόνων με στόχευση τους διαδηλωτές.

Πολλά τα συνθήματα για τους προστάτες των απατεώνων της πολιτικής οι οποίοι καπηλεύονται την Δημοκρατία και το μόνο που τους ενδιαφέρει με αποδείξεις είναι η πλαισίωση και οι αμοιβές τους.

Υπάρχει αρκετό φωτογραφικό υλικό και βίντεο τα οποία δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω διότι φαίνονται πρόσωπα διαδηλωτών.

Στην περιοχή των Εξαρχείων μεταφέρθηκαν ο πετροπόλεμος και οι ρίψεις δακρυγόνων μετά την πορεία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.
  • Όταν κάποιος χαρακτηρίζει μπάτσους τους αστυνομικούς γνωρίζει καλύτερα.
  • Οι προστάτες του πολίτη που αρχικά το 1999 σχεδίασαν αυταπάγγελτα να βάλουν με κατάχρηση εξουσιών και να κατασχέσουν προιόντα μακροχρόνιας επιστημονικής ερευνας.(διότι παρών είχαν και δικαστικό λειτουργό απο την Γλυφάδα που χαρακτηρίζω δημόσια απατεώνα διότι συναίνεσε σε κατάχρηση εξουσιών.) και να ξεκινήσει μια μετεξέλιξη φυσικής εξόντωσης του πρωτεργάτη ενός χώρου και μιας χώρας που δεν πρεπει να την χαρακτηρίζουμε δημόσια υποδιέστερη μπορ....... διότι ουδείς επι σειρά ετών αναλαμβάνει τις ευθύνες του ρόλου του, (Απο τον ενημερωμένο Πρωθυπουργό έως τον τελευταίο αρμόδιο) απλά πρέπει να είναι κοινά αμοιβόμενοι απατεώνες.
  • Είναι γνωστό σε νομικούς οτι τα προιόντα επιστημονικής ερεύνης προστατεύονται απο το Ελληνικό Σύνταγμα.
  • Είναι γνωστό οτι στις Η.Π.Α ισχύει νομικά καθεστώς λειτουργίας υπο προϋποθέσεις χιλιάδων ερευνητικών σταθμών μικρής ισχύος, οι οποίοι προστατεύονται νομικά ακόμα και εαν λειτουργούν στις συχνότητες μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών, σε αντίθεση με την υποδιέστερη οίκου ανοχής Χώρα μας και συγκεκριμένα τον Ν.Αττικής όπου συνολικά άπαντες προστατεύουν και υπηρετούν δέκα οικογένειες Διαπλοκής.
  • Τέλος θα θυμίζω σε κάποιους δημότες της Πόλης μας οτι ραδιοφωνατζήδες που στο παρελθόν είχαν τελέσει δεκάδες παρανομίες, (Και δεν πρέπει να ξεχνούν πως ξεκίνησαν και τι ακολούθησαν αρχικά)  υπήρξαν χαφιέδες ρουφιάνοι και μηνυτές κατά άλλων όπως εμού το 2004 και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Ραδιοφωνικού σταθμού GALAXY ο οποίος διαφημίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας.
  • Αυτή είναι Δημοκρατία προδιαγραφών.
  • Γειά σου σοσιαλιστή Κόκκορη και να χαίρεσαι το γραφείο Τύπου που έχεις.
  • Όσο και να προσπαθείς να εναρμονιστείς με ενα πλαίσιο υποκριτικών καθωσπρεπισμών, ωστε να μην ενοχλείς κανένα διότι όλοι εργαζόμενοι είναι και το σέβομε (Σχετικά εχω σημερινό βίντεο που αστυνομικός με πολιτικά προσπαθούσε να προστατέψει τα ΜΑΤ διότι υπήρχε απαίτηση απο κάποιους να φύγουν  απο την Βουλή ενω εκτελούσαν διαταγές.) δεν υπήρξε κανένας σεβασμός όταν σχεδίαζαν βάση σκοπιμοτήτων την φυσική εξόντωση του Δημότη Γλυφάδας με εντοπιότητα, άτομα που υπηρετούσαν στο Α.Τ.Τερψιθέας και είχαν έρθει στην Γλυφάδα προχθές, και αύριο μετά την τέλεση της πράξεως τους έφυγαν.
  • Στη συνέχεια το Α.Τ.Τερψιθέας μετακόμησε και έγινε Αστυνομική Διεύθυνση Α.Αττικής.
  • Τέλος ακόμα και σήμερα υπάρχει η επιθυμία εν ετη 2011 να μου υποδείξει κάποιος εστω ένα μέσο στα ερτζιανά της Α.Αττικής, Δημόσιο η Ιδιωτικό με βάση την Γλυφάδα.
  • Υπάρχει έστω ενα υποτυπώδες ωστε να δεχτώ οτι έχουμε ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑ;
  • ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ όπως και πλαισιωτές που διαχρονικά δεν μπορούν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εικόνες την σημερινή πορεία στην Αθήνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">