ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανευρωπαϊκό ραντεβού αγανακτισμένων στις 6:00 ΕΞΙ [ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ]

Σε λαοθάλασσα θέλουν οι αγανακτισμένοι πολίτες της Ευρώπης να μετατραπεί η αυριανή διαμαρτυρία τους και να πλυμμηρίσει τις κεντρικές πλατείες όλων των ευρωπαϊκών πόλεων. Το ραντεβού τους έχει δοθεί για τις 6 το απόγευμα.


Στην Ελλάδα στόχος των αγανακτισμένων είναι οι συγκεντρωμένοι να ξεπεράσουν τους 100.000 που ήταν την προηγούμενη Κυριακή.


Ομάδες αγανακτισμένων από την Κρήτη και απά άλλες περιοχές της χώρας προαναγγέλουν μέσω facebook πως σχεδιάζουν να έρθουν στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση. Όλες οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά καθώς οι αγανακτισμένοι οργανώνονται για την αυριανή μέρα.

"Εμείς κυβερνάμε, όχι αυτοί! Λαοθάλασσα! Έλληνες παντού! Όλοι εκεί!10.000.000 στο Σύνταγμα!", λέει ένα από τα χιλιάδες μηνύματα στο διαδίκτυο. Την ίδια ώρα, όλοι γυρίζουν την πλάτη σε κάθε είδους κομματικοποίηση.

Η τεχνολογία θα ενώσει τους αγανακτισμένους όλης της Ευρώπης καθώς η συγκέντρωση του Συντάγματος θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης όπου θα είναι σε εξέλιξη αντίστοιχη κινητοποίηση.

Χιλιάδες είναι τα μηνύματα των επισκεπτών στη σελίδα που ονομάζεται ευρωπαική επανάσταση, και δημιουργήθηκε ειδικά για την αυριανή μέρα.

Οι εργαζόμενοι στο μετρό με ανακοίνωσή τους ανέφεραν πως μετατρέπουν την 24ωρη απεργία της Δευτέρας σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας εως τις 4 το απόγευμα ώστε να εξυπηρετηθεί και να διευκολυνθεί όπως χαρακτηριστικά λένε η ειρηνική συγκέντρωση της σύγχρονης "Εκκλησίας του δήμου".

Να δώσουν μαζικό παρόν στο αυριανό πανευρωπαϊκό ραντεβού κάλει τους πολίτες ο Πρωτεργάτης για να στείλουν το πιο ισχυρό μήνυμα αλλαγής.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 6 ΕΞΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ EΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Γλυφάδα web

Ο πρωτεργάτης,
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανευρωπαϊκό ραντεβού αγανακτισμένων στις 6:00 ΕΞΙ [ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">