ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανικός στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ!

Τα ακούει κανονικά ο Γ. Παπακωνσταντίνου από τους 90 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην ΚΤΕ Οικονομικών.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της Βάσως Παπανδρέου που μιλούσε σε πρώτο ενικό στον Υπουργό Οικονομικών, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα!

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Βάσω Παπανδρέου είπε στον Υπ. Οικονομικών: «Τον Οκτώβρη του 2009 σου είπα να πάρεις μέτρα και εσύ με αντιμετώπισες σαν UFO»!!!

«Δεν υπάρχει σχεδιασμός» είπε στον Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ έστρεψε τα βέλη της κατά του open government. «Χρησιμοποιείτε το opengov για να δικαιoλογείτε τους κολλητούς σας».

Παράλληλα, χρησιμοποίησε μια ρήση ενός Γάλλου πολιτικού λέγοντας «Όταν εκβιάζεται η Βουλή, δολοφονείται η δημοκρατία». 'ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ'

Ο Ανδρέας Μακρυπίδης ζήτησε περισσότερη ανάπτυξη, ενώ ο Κώστας Γείτονας ζήτησε να μην υπάρξει μείωσε στο αφορολόγητο όριο.

Η κα. Παναρίτη αναρωτήθηκε απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομικών πως θα διασφαλιστεί ότι δεν θα ληφθούν και νέα μέτρα.

Τέλος, ο Π. Κουρουπλής είπε επίσης σε πρώτο ενικό στον Γ. Παπακωνστανίνου «Δεν βγαίνει το πρόγραμμα κ. Υπουργέ».

Ο Γ. Παπακωνστανίνου “ανακρίνεται” από τους βουλευτές του κόμματος, στην ΚΤΕ Οικονομικών, έχοντας άσχημη εμπειρία από την τελευταία πριν το Πάσχα, για το θέμα των τυχερών παιχνιδιών, όταν και είχε δεχθεί τα πυρά βουλευτών.

Το γεγονός ότι 62 βουλευτές έχουν ζητήσει να πάρουν το λόγο, δείχνει το κλίμα που επικρατεί, αλλά και το τι ακούει ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε να μην παραβρεθεί, αφήνοντας τους υπόλοιπους να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα», καθώς τα εσωκομματικά θυμίζουν «καζάνι που βράζει».

Στις 5 το απόγευμα τη σκυτάλη πήρε το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, προκειμένου να περάσει και από εκεί το Μεσοπρόθεσμο, που αποτελεί σημείο αιχμής για τους βουλευτές, κατ’ άλλους το «κόκκινο πανί».

Σε σημερινό δημοσίευμα των Financial Times, το κίνημα των «16» του ΠΑΣΟΚ αναλύεται εκτενώς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας οι «αντάρτες» ανέρχονται στους 30 που απειλούν με παραίτηση!

UFO είσαστε σίγουρα, ειδικά εσυ Βάσω μην σε Βράσω.

Γλυφάδα web
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανικός στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">