ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οικονομική ενίσχυση σε δήμους [να φροντίσει ο Ραγκούσης την αύξηση των αποδοχών των εκλεγμένων]

Με το ποσό των 7.652.304 ευρώ ενισχύει τους δήμους της χώρας το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να καλυφθούν οι δαπάνες μισθοδοσίας του μόνιμου προσωπικού που απασχολείται στα ΚΕΠ, στον κλάδο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών.

Επίσης, με άλλη απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου, δίδονται 311.433 ευρώ στους δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς κάλυψη δαπανών ενοικίασης των χώρων στέγασης των ΚΕΠ, για το πρώτο τρίμηνο του 2011.

Εξάλλου, το υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει με 2.796.573 ευρώ τις Περιφέρειες της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών, καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για τον περασμένο Μάιο.
  • Εχουν διεκπεραιωθεί όλες οι υποθέσεις των πολιτών, αμέσως μετά  τα αρμόδια υπουργεία να ενισχύσουν με 100.000.000 ευρώ τους Δήμους για την ανύπαρκτη Βοήθεια στο Σπίτι, και στη συνέχεια να φροντίσει ο Ραγκούσης την αύξηση των αποδοχών των εκλεγμένων ειδικά στη Γλυφάδα, διότι κουράζονται αρκετά εκπροσωπώντας τους Δημότες.
  • Ο λαός έκανε την επιλογή του, (ΟΧΙ ΡΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ) βέβαια στη Δημοκρατία του κώλου, διότι το 60% των δημοτών δεν επέλεξε καμία παράταξη η υποψήφιο.
Γλυφάδα web

Υ.Γ. Δυνατότητα εκπροσώπησης του συνόλου των δημοτών και διευθέτησης σταδιακά του συνόλου των τοπικών ζητημάτων υπήρχε, και θα υπάρχει πάντα.
Ικανοί και ακριβοδίκαιοι πλαισιωτές δεν υπάρχουν και το γνωρίζουν όλοι ακόμη και οι δικοί τους ΡΕ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οικονομική ενίσχυση σε δήμους [να φροντίσει ο Ραγκούσης την αύξηση των αποδοχών των εκλεγμένων] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">