ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Biz Stone: Παραιτείται ο ιδρυτής του Twitter!

Ύστερα από πέντε χρόνια, ο 37χρονος συνιδρυτής και εκπρόσωπος του Twitter, Biz Stone, παραιτείται, για να εστιάσει σε "νέα μεγάλη επιχείρηση του internet".

O Stone θα συνεργαστεί εκ νέου με τους παλιούς του συναδέλφους, με σκοπό την εφεύρεση μιας καινοτομίας που θα είναι το μέλλον του Διαδικτύου.

Έχει σκοπό να επιστρέψει στην εταιρεία που είχε φέρει την έμπνευση του Twitter πριν από πέντε χρόνια, την «The Obvious Group».

Η εν λόγω εταιρεία δημιουργεί «συστήματα που βοηθούν τους ανθρώπους να δουλεύουν μαζί, για να καλυτερεύσουν τον κόσμο».

Το Twitter θα πρέπει να λειτουργεί πλέον χωρίς τον άνθρωπο που το ανέπτυξε τόσο πολύ, αν και ο Stone θα συνεχίζει να δίνει τις πολύτιμες συμβουλές στους συναδέλφους του.

Ο κ. Stone δήλωσε στο προσωπικό του blog ότι «η δουλειά μου στο Twitter έχει διαρκέσει για πάνω από μισή δεκαετία και θα συνεχίσω να δουλεύω με την εταιρεία για πολλά χρόνια ακόμη». Αυτό μάλλον είναι καλό νέο για το Twitter, που μέσα στα πέντε χρόνια από τη δημιουργία του έχει αλλάξει τέσσερις γενικούς διευθυντές.

Εξηγώντας την απόφασή του να επανεκκινήσει το «The Obvious Group», είπε πως δεν είχε ποτέ ενθουσιαστεί τόσο πολύ με τις δυνατότητες εξέλιξης του Διαδικτύου.

«Η δυνατότητα να ενώσεις τόσο μεγάλους αριθμούς ανθρώπων αλλάζει θεμελιωδώς τη φύση των πραγμάτων που είναι εφικτά όσον αφορά στη δημιουργία επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο» είπε ο κ. Stone.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Biz Stone: Παραιτείται ο ιδρυτής του Twitter! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">