ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χωρισμένο στα δύο και διχασμένο, διφορούμενο είναι τις τελευταίες ώρες το ΠΑΣΟΚ


Χωρισμένο στα δύο είναι τις τελευταίες ώρες το ΠΑΣΟΚ με την πολιτική που ακολουθεί ο Γιάννης Ραγκούσης.

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ λέγεται ότι θα είναι επεισοδιακή, καθώς ήδη έχουμε την κίνηση των 21 βουλευτών, που είχαν ζητήσει άμεση συζήτηση του θέματος, ενώ παράλληλα ο βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Γρηγοράκος ζήτησε από τον κ. Ραγκούση να παραιτηθεί.

«Ο κ. Γρηγοράκος ζητά την παραίτηση μέλους της κυβέρνησης που προωθεί την εφαρμογή ενός Νόμου, που και ο ίδιος ο βουλευτής ψήφισε πριν από 4 μόλις μήνες, και σύμφωνα με τον οποίο συντελέστηκε η απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων από τις 2 Ιουλίου», απάντησε με τη σειρά του ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Ένα είναι το πραγματικό και κρίσιμο για την πορεία της χώρας ερώτημα: Θα προχωρήσουμε αποφασιστικά στις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, και ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για την εφαρμογή ενός νόμου που έχουμε ήδη ψηφίσει και υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον ή θα υποταχθούμε στο φόβο του μικροπολιτικού κόστους και στα επιμέρους συμφέροντα συντεχνιών;», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Ραγκούση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χωρισμένο στα δύο και διχασμένο, διφορούμενο είναι τις τελευταίες ώρες το ΠΑΣΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">