ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σίσσυ Χρηστίδου: Έφαγε Πόρτα στο Σύνταγμα


Στην προσπάθειά της να κατέβει με την οικογένεια στο Σύνταγμα ως αγανακτισμένη και να εκφραστεί, έφαγε λέει μεγάλη «πόρτα». Σε συνομιλία της στο twitter σχολιάζει:


«Είμαι πολύ υπέρ όλου αυτού που συμβαίνει. Ωστόσο τα πήρα άσχημα με συγκεκριμένα σχόλια.

Όλο αυτό έγινε την Κυριακή που έγιναν τα επεισόδια τη μέρα δηλαδή που είχαμε ξεκινήσει να κατέβουμε οικογενειακώς στο Σύνταγμα μαζί με το παιδί αλλά δεν καταφέραμε ποτέ να φτάσουμε», σημειώνοντας:

«Προσπαθείς να εκφράσεις την αγανάκτησή σου και να το στηρίξεις όλο αυτό, κάνοντας αυτό που μπορείς όχι ως επώνυμος αλλά ως πολίτης και ο άλλος σου αφαιρεί το δικαίωμα. Βλέπεις, υπάρχουν κάποιοι που σε κοιτάζουν στραβά, με ένα βλέμμα του τύπου “κάνε μας τη χάρη, κούκλα μου.
Τι ακριβώς ήρθες εδώ να μας το παίξεις;”.

Τι έπαθες κορίτσι μας κι εσύ.
  • Επιτέλους και λίγη σοβαρότητα γιατί σε λίγο θα κατέβουν και οι ιδιοκτήτες καναλάρχες της διαπλοκής ως Αγανακτισμένοι χεράκι χεράκι, η αγκαλίτσα με τους πολιτικούς υποστηρικτές τους που απο το 1989 τους παρέχουν οτιδήποτε με καταπάτηση του Συντάγματος.  (Βλέπε παραγραφές οφειλών σε ΜΜΕ Αντισυνταγματικά) απο τους δήθεν Δημοκράτες Πολιτικούς υπέρ των εφοπλιστοεπιχειρηματοεκδοτοmediaρχων.
  • Αυτή η κολώνια κρατάει πολλά χρόνια μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα, άλλωστε ο Παπανδρέου γνωρίζει καλύτερα οτι μετά την κατάρρευση της Κυβέρνησης υπάρχει συνέχεια. (Η Κατάρρευση των ΜΜΕ και των παπαγάλων που παρουσιάζουν ότι εξυπηρετεί τους ιδίους και τα ανδρείκελα της Πολιτικής.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σίσσυ Χρηστίδου: Έφαγε Πόρτα στο Σύνταγμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">