ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέα αναβολή στην δίκη των Κεντέρη - Θάνου

Αναβολή στην αναβολή παίρνει συνεχώς η έφεση στη δίκη των Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου, αφού την Πέμπτη η διαδικασία αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά και ορίστηκε να συνεχιστεί την προσεχή Τρίτη 26 Ιουλίου. Τότε, αναμένεται να εξεταστούν οι πρώτοι μάρτυρες για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου των δύο αθλητών.

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων διέκοψε την εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς είχε σε εκκρεμότητα άλλες δίκες.

Απόντες, για ακόμη μια φορά από το δικαστήριο, ήταν οι δύο αθλητές και η συντριπτική πλειονότητα των μαρτύρων, που έχουν κληθεί.

Μεταξύ των παρόντων μαρτύρων, ήταν ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής.

Συγκατηγορούμενοι των δύο αθλητών στην υπόθεση είναι ο προπονητής τους, Χρήστος Τζέκος, επτά γιατροί του ΚΑΤ και δύο πολίτες, που είχαν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου.

Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο είχε χαρακτηρίσει σκηνοθετημένο το τροχαίο και είχε καταδικάσει τους Ολυμπιονίκες σε συνολικές ποινές φυλάκισης 31 μηνών για τον καθένα, τον προπονητή τους σε 33 μήνες, τους γιατρούς από έξι έως οκτώ μήνες τον καθένα, ενώ στους αυτόπτες είχε επιβάλει ποινές 15 και 7 μηνών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέα αναβολή στην δίκη των Κεντέρη - Θάνου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">