ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αναστάσιος Αποσπόρης: O φευγάτος πατέρας μου ονειρεύτηκε Πατρίδα περήφανη που να μας χωρά όλους.

Τι κι αν ο ήδη «φευγάτος» πατέρας μου ονειρεύτηκε Πατρίδα περήφανη που να μας χωρά όλους. Πατρίδα που να την αγαπάμε και να την εξυμνούμε. Πατρίδα, που δεν θα την βρωμίζουν οι αληταρουραίοι χαφιέδες, οι δήθεν κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές ούτε, θα την πρόδιδαν στεγνά και με επίγνωση τα κατακάθια του θεάτρου «τέχνης - λόγω μαεστρίας στην κλοπή - και σκιών -λόγω διαχρονικών υποθέσεων συγκάλυψης» στη βίλα των διαχρονικά οργίων πίσω απ τον δακρυσμένο Έλληνα τσολιά.

Είναι γνωστό πως «Τους Έλληνες ενωμένους είναι δύσκολο να τους νικήσουν ακόμα κι αν όλοι οι άλλοι μαζευτούν μαζί».

Στη Χούντα της παγκοσμιο-κύλησης κανένας Έλληνας και καμιά Ελληνίδα δεν θα γίνει γαϊτανάκι τους. Των Ελλήνων η ψυχή και η σκέψη είναι αλήτικη και πάντα θα ανοίγει πανιά προς την ελευθερία έστω και εξαθλιωμένη έστω και μαραζωμένη έστω κι… αποβλακωμένη.

Οι Έλληνες καίνε την καρδιά τους, όχι την πόλη τους. Οι Έλληνες κουβαλάνε καύσιμο για ταξίδι ξάστερο και φωτεινό κι όχι καύσιμο μίσους, όπως μια χούφτα κοπρόσκυλων που εν τέλει μας πρόδωσε και μας δολοφόνησε. Όμως δικαιολογημένα τους μισούμε με το μίσος της προδομένης αγάπης.

Ας δοκιμάσουν τώρα να ξεμυτίσουν από τα «κελιά τους» και θα δοκιμάζουν «μεζέ μετά οδοντογλυφίδας» γιατί τα ήθελε ο κώλος τους. Μην διαμαρτύρονται λοιπόν σαν παρθένες δίχως ένσημα. Ούτε να «πιπιλίζουν» τη λέξη δημοκρατία. Γιατί εν τέλει δεν λειτούργησαν δημοκρατικά. Ας μας ρωτούσαν (δημοψήφισμα) αν θέλαμε το μνημόσυνο κι όχι μνημόνιο κατά αυτούς. Ας μας ρωτούσαν αν θέλαμε νταβατζιλίδικες αδελφές στο κεφάλι μας μέσω μακροπρόθεσμου κι όχι μεσοπρόθεσμου. Ας μας ρωτούσαν, εν τέλει, αν θέλαμε να μας πιάσουν τον κώλο όλοι αυτοί που απ τα γεννοφάσκια τους αλλαξοκωλιάζονται.

Δεν είμαστε Nεσκαφεδομαλάκες, ούτε πατσοροσμπίφ, ούτε ροδελομορταδέλες σαν κι εσάς απολίτιστοι και κοπρολάγνοι σαδιστές και πολιτικά γραβατοβρωμιάρηδες μαζόχες. Είμαστε Έλληνες και το DNA που αποτελεί την ύπαρξή μας θα σας ξεβρακώσει -με όλα τα επακόλουθα- σε βάθος χρόνου, γιατί εξακολουθούμε, έστω και βουβά, να δικαιώνουμε αυτούς που ιστορικά κληρονομήσαμε, γιατί ζούμε κι αναπνέουμε εδώ σ΄ αυτόν τον Τόπο. Γνωρίζουμε καλά, πως το παρελθόν μας είναι η μαία του σήμερα και ασφαλώς το σήμερα θα είναι η μαία και του αύριο.

Το παρόν, που εσείς εκπορνεύσατε, είναι απλά μια στιγμή που όποιος προλάβει βλέπει και βιώνει. Εμείς σαν Έλληνες στήναμε, στήσαμε και θα στήνουμε καρτέρι στο φώς. Εσείς είστε το ΣΚΟΤΑΔΙ και η λαίλαπα του σκοταδισμού που επιμελώς μας ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ για να βυθίσετε τη χώρα και να μας υποδουλώσουν οι ΑΘΛΙΟΙ, ΑΞΕΣΤΟΙ και ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ. Είστε βαθιά νυχτωμένοι και οι 155-300-500-1500... δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, αλλά πολύ περισσότερο οι πισωγλέντηδες κολλητοί σας.

ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΎΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΑΣ.

Και να θυμάστε τούτο: «Ακόμα κι αν όλοι ΕΜΕΙΣ πεθάνουμε, τα όνειρά μας θα πάρουν εκδίκηση».
  • Σάκη εσυ δεν συστρατεύτηκες με τον  Κώστα Κόκκορη ώστε να καταστεί ο Δήμος μας με ισχυρό ρόλο στην Ελληνική κοινωνία δηλαδή αυτά που επιθυμεί και προσδοκά, ο κάθε πολίτης αυτού του τόπου;
  • Eχεις κάθε δικαίωμα να εχεις δημόσια Άποψη για το οτιδήποτε, μπορείς να εχεις Δημόσια Άποψη για το σύνολο μεθοδεύσεων απο τον Κόκκορη και την παρέα του σε τοπικό επίπεδο;
  • Aυτά που γράφεις τα πιστεύεις; (Kαι εαν τα πιστεύεις και δεν είναι το απόλυτο της υποκρισίας, τι εχεις κάνει ως εκλεγμένος σε τοπικό επίπεδο για το σύνολο των υπονομεύσεων)
  • Mήπως είσαι Προδότης και του πατέρα σου και των ιδεωδών των δικών σου;
  • Eδω δεν μας χωράγε και δεν μας χωράει όλους η Γλυφάδα και ειδικά εμάς που έχουμε την εντοπιότητα σε αντίθεση άλλων, ΠΟΙΟΙ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ;
  • Ψαχτείτε διότι η Προδοσία είναι γενικευμένο φαινόμενο και ειδικά στη Γλυφάδα του χθές και σήμερα.
Γιάννης Κουρδομένος

Γλυφάδα 4 Ιουλίου 2011

Γλυφάδα web blog
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!! έστω και ετεροχρονισμένα!!!
    Τις ερωτήσεις-παρατηρήσεις σας κ Κορδομένε σας τις επιστρέφω πάραυτα.
    Ότι γράφω κι ότι λέω και το εννοώ και το πιστεύω ΑΠΟΛΥΤΑ.
    Η αυτογνωσία και κυρίως ο επαναπροσδιορισμός για κάποιους και κυρίως για εσάς, θα πρέπει να είναι ΑΜΕΣΟΣ κι OXI σαν και εμένα που με ειδοποίησαν-ενημέρωσαν για αυτά που γράψατε.
    Όσον αφορά για προδοσίες κλπ και κυρίως για τον Πατέρα μου να είστε ποιο προσεκτικός και να αφουγκραστείτε τον δικό σας, αν είναι εν ζωή, για τα δικά σας πεπραγμένα. Μη ξεχνάτε δε το εξής: καθού η πορδή, μόσχος του μυρίζει.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και δεν πρόκειται να επανέλθω.

    Αναστάσιος Αποσπόρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δεδομένο ποιοι ζήτησαν να εκλεγούν και να διοικήσουν στη Γλυφάδα.
    Καθίσταται σαφές βάση όσων γράφει ο κ.Αποσπόρης οτι στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας ζητούν να διοικήσουν και να διαχειριστούν άτομα.... τα αποία προεκλογικά ήθελαν δημόσια προβολή και στη συνέχεια δεν μπαίνουν στον κόπο να ενημερώνονται τουλάχιστον όπως οφείλουν.

    Θέλεις να εκλεγείς, θέλεις να πλαισιώσεις, θέλεις να διοικήσεις, και δεν ενημερώνεσαι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα;

    Tα συμπεράσματα στο σύνολο των συμπολιτών μας τονίζοντας οτι ουδέν προσωπικό με τον κ. Αποσπόρη, ζήτησε όμως θεσμικό ρόλο και θέση.

    Γιάννης Κουρδομένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Αναστάσιος Αποσπόρης: O φευγάτος πατέρας μου ονειρεύτηκε Πατρίδα περήφανη που να μας χωρά όλους. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">