ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ωρα για Δράση: Την Κυριακή 16/10 καθαρίζουμε τις καμένες εκτάσεις της Αιξωνής

Ψηφιακή Εφημερίδα Γλυφάδας Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011.
Kάποια στιγμή πρέπει να καθαρίσουμε και ολα τα κομματόσκυλα και τους εγκάθετους που ισωπέδωσαν κάθε μορφή υγιούς Πολιτισμού και Δημοκρατίας στη Γλυφάδα. (Γνωρίζουμε με επάρκεια ποιοί είναι και ποιός ήταν και είναι ο ρόλος τους.)
Tην Κυριακή 16 Οκτωβρίου επιστρέφουμε στις καμένες εκτάσεις της Γλυφάδας σε εθελοντική δράση καθαρισμού της πληγείσας περιοχής.Μετά την τελευταία πυρκαγιά του καλοκαιριού αποκαλύφθηκαν εικόνες με σωρούς σκουπιδιών και πεταμένων μπαζών στον Υμηττό που υποβαθμίζουν το οικοσύστημα.
Πάμε λοιπόν, να αλλάξουμε την όψη της περιοχής και να βοηθήσουμε τη φύση να αναγεννηθεί. Η δράση οργανώνεται από το ΣΚΑΙ και το Δήμο Γλυφάδας και πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε δυναμικό παρόν.
Ο «Ώρα για Δράση» σας καλεί σε αυτή τη σημαντική εθελοντική δράση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Αιξωνής.
1ο σημείο συνάντησης των εθελοντών μας: η πλατεία του Αγίου Τρύφωνα στην Άνω Γλύφάδα στις 9:45 π.μ για να μετακινηθούμε με λεωφορείο.Επίσης όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο να επικοινωνήσουν μαζί μας για να μπορέσουμε να διευκολύνουμε τη μεταφορά ορισμένων εθελοντών.
2ο σημείο συνάντησης των εθελοντών μας: η συμβολή των οδών Γούναρη και Σερρών στις 10:00 π.μ. στην περιοχή της Αιξωνής για να μεταβούμε όλοι μαζί στο σημείο της δράσης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στο info@oragiadrasi.gr ή στο τηλ. 6989885658
*Το Σχόλιο απο τον Πρωτεργάτη των fm και της ιδιωτικής Ραδιοτηλεόρασης (Απο αυτόν που έθεσε τον θεμέλιο λίθο και συνολικά έθεσαν εκτός) ώστε λαμόγια και κομματόσκυλα με απόλυτα αναξιοκρατικές διαδικασίες να νέμονται την Δημοκρατία.
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2011


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ωρα για Δράση: Την Κυριακή 16/10 καθαρίζουμε τις καμένες εκτάσεις της Αιξωνής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">