ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιδότηση 600 ευρώ laptop για τους γιατρούς του Ι.Κ.Α. (Δεν είναι Αντισυνταγματικό;)

Ψηφιακή Εφημερίδα Γλυφάδας Kυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011.
Πρόγραμμα επιδότησης 600 ευρώ (με το ΦΠΑ) σε κάθε γιατρό που έχει σχέση εργασίας με οποιαδήποτε μορφή με το ΙΚΑ –ΤΕΑΜ για την αγορά Laptop.
Πρόγραμμα επιδότησης 600 ευρώ (με το ΦΠΑ) σε κάθε γιατρό που έχει σχέση εργασίας με οποιαδήποτε μορφή με το ΙΚΑ –ΤΕΑΜ για την αγορά Laptop.

Ουσιαστικά μέσω τους προγράμματος αυτού όλοι οι γιατροί, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας με το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, μπορούν να λάβουν επιδότηση έως 600 ευρώ για να προμηθευτούν ένα laptop και έναν εκτυπωτή της επιλογής τους καθώς και μια σύνδεση Internet (ADSL ή mobile), προκειμένου να καταχωρούν ηλεκτρονικά και να εκτελούν τις ιατρικές συνταγές και τα παραπεμπτικά των εξετάσεων.

Με την παράδοση του τιμολογίου αγοράς από τους γιατρούς στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ βεβαιώνουν την παραλαβή για χρήση του συγκεκριμένου φορητού υπολογιστή (laptop) και εξοφλείται σε αυτούς μετά από το νόμιμο έλεγχο, το ποσό που καταβλήθηκε για την αγορά του συγκεκριμένου φορητού υπολογιστή (laptop) και μέχρι του συνολικού ποσού των 600 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Δεν απαιτείται ειδικό λογισμικό καθώς η πρόσβαση στην εφαρμογή επιτυγχάνεται μέσω διαδικτύου με τη βοήθεια οποιουδήποτε προγράμματος πλοήγησης.

Είναι απαραίτητη η τήρηση των επόμενων προδιαγραφών :

Φορητός υπολογιστής (Laptop) τελευταίας πενταετίας με λειτουργικό σύστημα MS-Windows ( XP,Vista,win7) ή Linux ή MAC – OSX.

Πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Πρόγραμμα αντιακής προστασίας (anti-virus).

Σύνδεση στο διαδίκτυο ( ADSL ή mobile internet).

Ένας εκτυπωτής inkjet ή laser με δυνατότητα εκτύπωσης τουλάχιστον στα 300 dpi (η δαπάνη του οποίου θα περιλαμβάνεται στο ποσό των εξακοσίων ευρώ).

Οι χρήστες θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν δωρεάν στον υπολογιστή τους λογισμικό ADOBE ACROBAT READER (έκδοση 10.0 ή νεώτερη) μέσω του ιστότοπου http://getadobe.com/reader.

Yπάρχει προθεσμία για την αγορά των laptop γνωστοποίησε με εγκύκλιο που εξέδωσε ο διοικητής του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, Ρ. Σπυρόπουλος. Η επιδότηση προβλέφθηκε στο νόμο 3892/10 για την υποβοήθηση της γενικευμένης εφαρμογής της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και του περιορισμού των δαπανών υγείας.


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ Κ. ΝΟΜΙΚΟΙ;

Δεν θυμάμε καμία επιδότηση όσων αφορά τους υπολοίπους, ΕΣΕΙΣ;

Ηταν..... και είναι άλλα τα σχέδια των Κυβερνώντων.
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2011



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιδότηση 600 ευρώ laptop για τους γιατρούς του Ι.Κ.Α. (Δεν είναι Αντισυνταγματικό;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">