ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παρέμβαση εισαγγελέα και προκαταρκτική εξέταση για τα δάνεια του ALTER

Ο προϊστάμενος του τμήματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος της εισαγγελίας εφετών, Γ. Πεπόνης, διέταξε να διενεργηθεί από εισαγγελέα προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της απιστίας από στελέχη τραπεζών που δανειοδότησαν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στις 18/10, ο Γ. Παπανδρέου είχε δηλώσει ότι: "Δεν είναι δυνατόν σε μια περίοδο κρίσης να χρηματοδοτούν εκτός τραπεζικών κριτηρίων ένα κανάλι [εννοούσε το Alter], που έχει χρέη πάνω από 500 εκατ. ευρώ και να μη δίνουν ρευστότητα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που μπορούν να επιβιώσουν και έρχονται μετά και λένε ότι "αν μειώσουμε εμείς το χρέος θα καταρρεύσουν οι τράπεζες".

Την επόμενη ημέρα, 19/10, ο τηλεοπτικός σταθμός Alter, είχε απαντήσει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κατακρίνοντας την αποστροφή αυτή του πρωθυπουργού, ενώ ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου Ν. Χατζηνικολάου, είχε πει "ας μιλήσει πρώτα το ΠΑΣΟΚ για τα δικά του χρέη που υπερβαίνουν τα 120.000 εκατ. ευρώ τα οποία έχει πάρει από τις τράπεζες".
 
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παρέμβαση εισαγγελέα και προκαταρκτική εξέταση για τα δάνεια του ALTER Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">