ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ταξίδευα στο εξωτερικό, έβλεπα, έκλεβα

Ψηφιακή Εφημερίδα Γλυφάδας Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011.
KAT'ΑΡΧΗΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ; (Εγω δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν τον γνωρίζω, ούτε ενα δευτερόλεπτο δεν τον εχω δει ως ηθοποιό η οτιδήποτε άλλο.)
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει για τις πηγές έμπνευσης του

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μίλησε για τη ζωή του, για το πώς επηρεάζει η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας τον ίδιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και για τους λόγους που σταμάτησε η προβολή της τελευταίας του τηλεοπτικής σειράς.

«Πάντα ταξίδευα στο εξωτερικό. Πήγαινα, έβλεπα, παρακολουθούσα, μάθαινα, έκλεβα», δηλώνει για τις σειρές του και για την έμπνευσή του, χωρίς να έχει ενοχές για τις «αντιγραφές» που πολλοί του είχαν χρεώσει στο παρελθόν. Ο ίδιος απαντά πως τα ταξίδια του στο εξωτερικό αποτελούσαν πάντα πηγή έμπνευσης για τις σειρές του, τόσο σε συγγραφικό όσο και σε σκηνοθετικό επίπεδο.

Σε σχετική ερώτηση για το κόψιμο της σειράς του, «4», δηλώνει: «Σταμάτησε λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά και επειδή εγώ ο ίδιος δεν ήθελα να συνεχίσει άλλο. Οι δουλειές για μένα δεν μετριούνται στο κομμάτι φράγκα. Το αν κάτι είναι πλούσιο ή όχι, δεν έχει να κάνει τόσο με το χρήμα, όσο με την διάθεση, με το όραμα, το ταλέντο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της χώρας και τις επιπτώσεις της, σχολιάζοντας ότι το γεγονός ότι αφαιρείται στους ανθρώπους το δικαίωμα να δουλέψουν είναι το χειρότερο, ενώ αν έγραφε κάτι στους τοίχους της Αθήνας, αυτό θα ήταν η λέξη «Φτάνει».

KAT'ΑΡΧΗΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ; (Εγω δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν τον γνωρίζω, ούτε ενα δευτερόλεπτο δεν τον εχω δει ως ηθοποιό η οτιδήποτε άλλο.)

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΟΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ; (Κάτι λαμόγια που διαμόρφωσαν το παρόν λόγω ιδιοτελών συμφερόντων και με απόλυτα λαθεμένη νοοτροπία, με αποδοχή ενος επιπέδου πλασματικής Δημοκρατίας, (Κομματοκρατίας Ρουσφετοδιορισμών ), ''οτι μας βολεύει και μας εξυπηρετεί και οχι οτι πρέπει να υπάρχει όπως πρέπει να υπάρχει'',  οι οποίοι έτεροχρονισμένα παριστάνουν τις Οσίες Μαρίες.)

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΩΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. (Ειναι αυταπόδεικτο οτι  οι περισσότεροι βαση της Χειραγώγησης απο συγκεκριμένα κέντρα αποδέχονται τις αντιγραφές, και οχι τα πρότυπα.)

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.   «Φτάνει»............(Όταν είναι γνωστό οτι ο Πολιτισμός μια κοινότητας παγκόσμιας η τοπικής διαμορφώνεται επι ίσοις όροις απο το σύνολο των πολιτών και δεν εξαιρείται κανείς ωστε να είναι αποποιούμενος προσωπικών ευθυνών.)

ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ.

Ο Κορυφαίος Ψυχολόγος του Πλανήτη, σε μια Χώρα που οτι δηλώσεις είσαι.

Γιάννης Κουρδομένος,

Υ.Γ: Ενδεικτικό Παράδειγμα: ΠΑ.ΣΟ.Κ, αυτό είναι το Σοσιαλιστικό κίνημα της Ελλάδας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2011



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ταξίδευα στο εξωτερικό, έβλεπα, έκλεβα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">